Adet öncesi lekelenme

ben tam adet günüm de kanama oldum çok değildi ve çabuk kesti noldugunu anlamadım bile iki üç gün bekledim baktım olmuyor test yaptım pozitif çıktı

Bende yaptım çıkmadı kantesti 18gündür günüm geçmiş ben adet günüm geldi test yaptım çıkmadı erkenmi yaptım diyemi çıkmadı cevap yazarmısınız

canim 18 gun boyunca hic doktora gitmedin mi merak ediyorum. belli ki bir problem var o yuzde bu kadar adetin gecikmis. piko falan mi var. hormon testlerin yapildi mi? hsg sonucun ne zamam çikacak. bence doktirunla duzgun bir sekilde konusmalisin. biz buradan sadece fikir alışverisi ve oneride bulunabiliriz. yardımci olabilecek kisi doktorun. doktorunu iyi seç @Tektanem49

Bende polikistik var oyüzden adet geçikmesi yaşıyom hsg çektim en son haziranın3 de adet olmuştum tehmuzun üçünde Olmam lazımdı olmadım aslunda buay hevesliyim bilmiyom artık herşeyin hayırlısı olsun ALLAH HERKESE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN AMİN..

Ben bikere hamile kaldım bebeyimin kalp atışları yoktu sürekli kanaman oluyordu hamileyken doktora gittiyim de bebek karnında ölmüş dedi şimdi adet olursam yeniden tedaviye başlıyacam cevap yazarmusınız bana lütfen

Oldum adet kızarlar çıktıktan sonra yumurta çatlatma iğnesi vurdu doktor hayırlısı olur inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…