Yerleşme kanaması olabilir test yapsan varsa cikar çıkmazsa bile yerleşme kanaması ise bazen kanama varken cikmiyorKızlar Merhaba. Adet döngü sürem28 gün ve düzenli. Beklenen adet tarihim 22 aralık daha önce hiç yaşamadığım bir şey başıma geldi. Adet günümde. Bir hafta önce yani 15 aralıkta özel ders veriyorum ben o yüzden öğrencimin evine gitmiştim geri eve geldim. akşam saatleri yaklaşık 19.00 civarı lavaboya girdim. İç çamaşırımda iki damla şeklinde leke gördüm. Peçeteyle silindiğimde madeni oara büyüklüğünde belki var belki yok açık kahverengi bej e doğru bir lekele me gördüm. Adet olcam sanırım dedim sonra sağlık uygulamasına baktım daha bir hafta görünüyor. Ertesi gün oldu hiç iç çamaşırıma da bulaşmadı. Sadece peçeteye az az geldi miktarı o kadar az ki. 16 aralık akşamına doğru hiçbir şey yok tamamen leke de kesilmişti. Bugün 18 aralık adet günümü bekliyorum ama heyecanlıyım. Sizde yerleşme kanaması olabilir mi
Test yapmaya korkuyorum şuan. Hem erken hem de ya negatif görürde üzülürsem diyeYerleşme kanaması olabilir test yapsan varsa cikar çıkmazsa bile yerleşme kanaması ise bazen kanama varken cikmiyor
Adet gununuz bugün degilmiTest yapmaya korkuyorum şuan. Hem erken hem de ya negatif görürde üzülürsem diye
Yanlış okumuşum inşallah hamilesindir dualarım seninle rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallahTest yapmaya korkuyorum şuan. Hem erken hem de ya negatif görürde üzülürsem diye
Yok 4 gün var daha 22 aralıkta olmam lazım. 15 aralıkta lekelenme yaşadım. O yüzden düşün düşünok yorucu yaAdet gununuz bugün degilmi
Çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Yanlış okumuşum inşallah hamilesindir dualarım seninle rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah
Umutlandirmak istemem ama anlattigin yerlesme kanamasına benziyor batma falan Ağrı varmı kasiklar da leke varken olmuş muyduYok 4 gün var daha 22 aralıkta olmam lazım. 15 aralıkta lekelenme yaşadım. O yüzden düşün düşünok yorucu ya
Aynı seyi tam olarak aynı tarıhlerde ben de yasadım 15 aralıkda cok az mıktarda kahverengı bı leke gelmıs benden sonradan farkettım sonra peceteye sildiğimdede bısey yoktu gelmedı daha ogunden berı benım adet tarıhımde 23 aralık bende acaba yerlesmemı yasadım dedım ama kasım ayında kımyasal gebelık gecırdım tabı bılemıyorum oyuzdenKızlar Merhaba. Adet döngü sürem28 gün ve düzenli. Beklenen adet tarihim 22 aralık daha önce hiç yaşamadığım bir şey başıma geldi. Adet günümde. Bir hafta önce yani 15 aralıkta özel ders veriyorum ben o yüzden öğrencimin evine gitmiştim geri eve geldim. akşam saatleri yaklaşık 19.00 civarı lavaboya girdim. İç çamaşırımda iki damla şeklinde leke gördüm. Peçeteyle silindiğimde madeni oara büyüklüğünde belki var belki yok açık kahverengi bej e doğru bir lekele me gördüm. Adet olcam sanırım dedim sonra sağlık uygulamasına baktım daha bir hafta görünüyor. Ertesi gün oldu hiç iç çamaşırıma da bulaşmadı. Sadece peçeteye az az geldi miktarı o kadar az ki. 16 aralık akşamına doğru hiçbir şey yok tamamen leke de kesilmişti. Bugün 18 aralık adet günümü bekliyorum ama heyecanlıyım. Sizde yerleşme kanaması olabilir mi
Sadece bir seferlik oturduğum yerden kalkarken bir alt karnıma batma gibi bir ağrı oldu o zamanda lekelenmem yoktu başka bir ağrım olmadı aynı günde lekelenme yaşamışısız inşallah rabbim gönlümüzdekini verirAynı seyi tam olarak aynı tarıhlerde ben de yasadım 15 aralıkda cok az mıktarda kahverengı bı leke gelmıs benden sonradan farkettım sonra peceteye sildiğimdede bısey yoktu gelmedı daha ogunden berı benım adet tarıhımde 23 aralık bende acaba yerlesmemı yasadım dedım ama kasım ayında kımyasal gebelık gecırdım tabı bılemıyorum oyuzden
Adet agrısı gıbı agrım oldu gelp gıden bı agrıydı sizdede varmı agrı
Bi test yapın bence siz sabahSadece bir seferlik oturduğum yerden kalkarken bir alt karnıma batma gibi bir ağrı oldu o zamanda lekelenmem yoktu başka bir ağrım olmadı aynı günde lekelenme yaşamışısız inşallah rabbim gönlümüzdekini verir
Ben de o kadar çok istiyorum ki yapmayı. Sadece adet olmam gereken gün 22 aralık 18 aralık bitti kaldı 3 gün bilemiyorum. Eğer yerleşme 15 aralıkta gerçekleştiyse 48 günde 2 katına çıkıyormuş hcg değeri daha yükselmemiştir diye düşünüyorum bir de o kadar çok negatif sonuç aldım ki her seferinde üzüldüm bu sefer dayanabilirsem adetimi beklicemBi test yapın bence siz sabah
Tabi ki en doğrusu adeti beklemek inşallah güzel haberiniizi alırızzBen de o kadar çok istiyorum ki yapmayı. Sadece adet olmam gereken gün 22 aralık 18 aralık bitti kaldı 3 gün bilemiyorum. Eğer yerleşme 15 aralıkta gerçekleştiyse 48 günde 2 katına çıkıyormuş hcg değeri daha yükselmemiştir diye düşünüyorum bir de o kadar çok negatif sonuç aldım ki her seferinde üzüldüm bu sefer dayanabilirsem adetimi beklicem
Sizden de bekliyorumTabi ki en doğrusu adeti beklemek inşallah güzel haberiniizi alırızz
Hadi insallaahh beklenen adet tarihlerimiz aynı benimde 22 aralıkkSizden de bekliyorumberaber inşallah
Senin de az bir miktar gelen şeffaf akıntın var mıHadi insallaahh beklenen adet tarihlerimiz aynı benimde 22 aralıkk
Hayrlısıyla bakalım ıns dıyelım ama benım adet agrısı gıbı agrım oldu öncekı güne kadar bugun ve dün yokdu agrım zamanda gecmıyorSadece bir seferlik oturduğum yerden kalkarken bir alt karnıma batma gibi bir ağrı oldu o zamanda lekelenmem yoktu başka bir ağrım olmadı aynı günde lekelenme yaşamışısız inşallah rabbim gönlümüzdekini verir
Gerçekten zaman geçmiyor ama az kaldı sen de haber ver olur muHayrlısıyla bakalım ıns dıyelım ama benım adet agrısı gıbı agrım oldu öncekı güne kadar bugun ve dün yokdu agrım zamanda gecmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?