Oyyyy masallah kuzucuklaraa allah saglikli guzel omurler versinn canimmm benimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy masallah kuzucuklaraa allah saglikli guzel omurler versinn canimmm benimmm
Sen ne zaman gitceksin canım kalp atışı içinOyyyy masallah kuzucuklaraa allah saglikli guzel omurler versinn canimmm benimmm![]()
Simdi doktordayim kuzum dua et banaSen ne zaman gitceksin canım kalp atışı için
Yaa güzel haberlerle geleceksin inanıyorum canımSimdi doktordayim kuzum dua et bana![]()
Kuzummm 7+1 olmuşuz kalp atisini da duydum cok duygusalim yaYaa güzel haberlerle geleceksin inanıyorum canım![]()
Yaaa ne güzel çok sevindimmm. Ben de bugün gittim doktor biri 6+5 biri 6+3 dedi o zaman senin doğumun benden önce olması gerekmez miydiiKuzummm 7+1 olmuşuz kalp atisini da duydum cok duygusalim ya![]()
Evet kuzum da oyle aramizda cok fark olmaz 1 2 gun oynarYaaa ne güzel çok sevindimmm. Ben de bugün gittim doktor biri 6+5 biri 6+3 dedi o zaman senin doğumun benden önce olması gerekmez miydii
Sıvı alımını 2-3 saat kesip koyu idrarla bakıyorum canımHayırlı olsun rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. LH testinde nasıl hamilelik ögreniyorsunuz 2 saat sıvı alımını kesip mi yoksa sabah ilk idrar da mı
Canıım nasılsın nasıl gidiyo hamilelikEvet kuzum da oyle aramizda cok fark olmaz 1 2 gun oynar
Bende ayni firmadan innovita aldim iki gün ust üste pik oldu acaba pik olunca catlamismi oluyor yoksa siliklesincemi çatlamış oluyor bilgilendirebilir misinizEki Görüntüle 3089513 kızlar regli tarihime 4 gün var sonuç böyle nasıl yorumluyorsunuz?
siliklestigi gun catlamıs demek. pık gununu ve catlamayı degerlendırıyoruzBende ayni firmadan innovita aldim iki gün ust üste pik oldu acaba pik olunca catlamismi oluyor yoksa siliklesincemi çatlamış oluyor bilgilendirebilir misiniz
Teşekkür ederim yeni yeni öğrenmeye basladigim icin pek bilgim yok ondan sordum birde igneleniyor sag sol kasık bugün sanci girdi öğlene dogru catladi dedim heralde bugün yine pik gördüm ondan kafam karıştı kısacasısiliklestigi gun catlamıs demek. pık gununu ve catlamayı degerlendırıyoruz
Testim bu şekildesiliklestigi gun catlamıs demek. pık gununu ve catlamayı degerlendırıyoruz
Kuzucum bayadir giremedim buraya bazi ozel sorunlar ve kosturmalarim vardi. Onumuzdeki hafta cuma 2li tarama testim var nasipse 12. Haftam olcak. Bir de bu cuma kontrol var bakalim o zaman hersey yolunda mi belli olacak nasipseCanıım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Benim de iyi canım bel ağrılarım azaldı şuan neredeyse hiç belirtim yok benim de doktor kontrolün nasıl geçti güzel haberler almışsındır umarımKuzucum bayadir giremedim buraya bazi ozel sorunlar ve kosturmalarim vardi. Onumuzdeki hafta cuma 2li tarama testim var nasipse 12. Haftam olcak. Bir de bu cuma kontrol var bakalim o zaman hersey yolunda mi belli olacak nasipsehic bir belirtim yok hala bebegim gebelige dair. Sen nasilsin keyifler bebislerin nasil
![]()
Kuşum hareketleri azalmış dedi 11+2 çıktık. Haftaya tarama testi yaptiralim dedi. Simdilik sorun yok ama 14. Haftaya kadar risk devam eder dedi :/ oyle yani kuzumBenim de iyi canım bel ağrılarım azaldı şuan neredeyse hiç belirtim yok benim de doktor kontrolün nasıl geçti güzel haberler almışsındır umarım
Hareketlerinin azaldığını nasıl anladı ki acabaKuşum hareketleri azalmış dedi 11+2 çıktık. Haftaya tarama testi yaptiralim dedi. Simdilik sorun yok ama 14. Haftaya kadar risk devam eder dedi :/ oyle yani kuzum