Gebeliğe Hazırlık Adet öncesi ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün var bugün akşam üstü ovulasyon testi yapım dedim böyle çıktı normal mi bu yumurtlamayi 2 Mayıs da gördüm 4 Mayıs da çatlamayi

Çok korkuyorum yapmaya bel ve karın ağrısından başka bir belirtim de yok adetim de yakın olduğu için birde heveslenmek istemiyorum ovulasyon testi de böyle çıkınca acaba diye düşünmedim değil bir ihtimal de bir daha mı yumurtalama günüm mu diye düşünüyorum

Bence test yapmalısınız

Yarın yaparm o zaman inşallah hamilelik vardır yoksa da demek ki tekrar yumurtlama oluyordur

Merhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün var bugün akşam üstü ovulasyon testi yapım dedim böyle çıktı normal mi bu yumurtlamayi 2 Mayıs da gördüm 4 Mayıs da çatlamayi
Eki Görüntüle 2848004
Ben de ovülasyon yaptım adete iki gün kala pik çıktı. Erken gebelik yap dedi arkadaşlar hemen yaptım hatta on dk içinde ikinci idrardı ve su içmiştim hemen öncesi elhamdulillah pozitif gördüm. Sende de aynı şekilde netçizgi çıksın Allah’ın izniyle

İnşallah bundan önce kimyasal gebeliğim vardı adet oldum onun üzerine bakalım bu sefer sağlıkla tutar yarın sabah yaparim bende

İnşallah bundan önce kimyasal gebeliğim vardı adet oldum onun üzerine bakalım bu sefer sağlıkla tutar yarın sabah yaparim bende
Sağlıkla gelsin canım bu sefer. Benim de düşüğüm oldu. Sen kimyasal olduğunu pozitiften kaç gün sonra nasıl öğrendin canım

Aslında ben en son adetim 10 gün geçti 6.3 le öğrendim sonra 5.9 a düştü sonra da 1.21 e ondan 2 hafta sonra da ilaçla adet oldum .

Beta 6.3 müydü çok azmış o gecikmeye göre. Bence ovülasyondan belli değerlerin şu an yüksek.
Evet o zaman lar soğan kürü yapmıştım . 3-4 günde olsa düşük değerle sevinmistim hamile olduğuma. İnşallah bu sefer sağlıkla hamile kalırım sizde inşallah sağlıkla bebeğinizi dünyaya getirirsiniz

Hayırlı bayramlar arkadaşlar
Sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif tek çizgi çıktı ovulasyon testi neden öyle çıktı anlamadım

Sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif tek çizgi çıktı ovulasyon testi neden öyle çıktı anlamadım
Olsun canım doğru zaman değil demek ki. Üzülmek yok. Bence bi doktora gitmende fayda var. Gecikme için bi hormon testi de yaptırırsın hem.

Hayırlı olsun ovulasyon da pik gördünüz mü bu ay ?

Adete yakın ovülasyon testleri koyulaşabiliyor canım benim de oldu öyle birkaç kez. Hamilelik olması için t çizgisi c den daha koyu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…