- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
Sende de gebelik olabilir canım. İstersen erken testin varsa yap benceMerhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün var bugün akşam üstü ovulasyon testi yapım dedim böyle çıktı normal mi bu yumurtlamayi 2 Mayıs da gördüm 4 Mayıs da çatlamayi
Eki Görüntüle 2848004
Bence test yapmalısınızÇok korkuyorum yapmaya bel ve karın ağrısından başka bir belirtim de yok adetim de yakın olduğu için birde heveslenmek istemiyorum ovulasyon testi de böyle çıkınca acaba diye düşünmedim değil bir ihtimal de bir daha mı yumurtalama günüm mu diye düşünüyorum
Ben de ovülasyon yaptım adete iki gün kala pik çıktı. Erken gebelik yap dedi arkadaşlar hemen yaptım hatta on dk içinde ikinci idrardı ve su içmiştim hemen öncesi elhamdulillah pozitif gördüm. Sende de aynı şekilde netçizgi çıksın Allah’ın izniyleMerhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün var bugün akşam üstü ovulasyon testi yapım dedim böyle çıktı normal mi bu yumurtlamayi 2 Mayıs da gördüm 4 Mayıs da çatlamayi
Eki Görüntüle 2848004
İnşallah bundan önce kimyasal gebeliğim vardı adet oldum onun üzerine bakalım bu sefer sağlıkla tutarBen de ovülasyon yaptım adete iki gün kala pik çıktı. Erken gebelik yap dedi arkadaşlar hemen yaptım hatta on dk içinde ikinci idrardı ve su içmiştim hemen öncesi elhamdulillah pozitif gördüm. Sende de aynı şekilde netçizgi çıksın Allah’ın izniyle
Sağlıkla gelsin canım bu sefer. Benim de düşüğüm oldu. Sen kimyasal olduğunu pozitiften kaç gün sonra nasıl öğrendin canımİnşallah bundan önce kimyasal gebeliğim vardı adet oldum onun üzerine bakalım bu sefer sağlıkla tutaryarın sabah yaparim bende
Beta 6.3 müydü çok azmış o gecikmeye göre. Bence ovülasyondan belli değerlerin şu an yüksek.Aslında ben en son adetim 10 gün geçti 6.3 le öğrendim sonra 5.9 a düştü sonra da 1.21 e ondan 2 hafta sonra da ilaçla adet oldum .
Evet o zaman lar soğan kürü yapmıştım . 3-4 günde olsa düşük değerle sevinmistim hamile olduğuma. İnşallah bu sefer sağlıkla hamile kalırımBeta 6.3 müydü çok azmış o gecikmeye göre. Bence ovülasyondan belli değerlerin şu an yüksek.
Amin amin canımEvet o zaman lar soğan kürü yapmıştım . 3-4 günde olsa düşük değerle sevinmistim hamile olduğuma. İnşallah bu sefer sağlıkla hamile kalırımsizde inşallah sağlıkla bebeğinizi dünyaya getirirsiniz
Olsun canım doğru zaman değil demek ki. Üzülmek yok. Bence bi doktora gitmende fayda var. Gecikme için bi hormon testi de yaptırırsın hem.Hayırlı bayramlar arkadaşlar
Sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif tek çizgi çıktıovulasyon testi neden öyle çıktı anlamadım
Adete yakın ovülasyon testleri koyulaşabiliyor canım benim de oldu öyle birkaç kez. Hamilelik olması için t çizgisi c den daha koyu olmalıHayırlı bayramlar arkadaşlar
Sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif tek çizgi çıktıovulasyon testi neden öyle çıktı anlamadım
Allah razı olsunHayırlı olsunovulasyon da pik gördünüz mü bu ay ?
Hayırlı olsun canım Allah kucağına nasip etsin maşallahaaa pardon senin de kalbinden geçen ne dileğin varsa kabul olsun o zaman
Aminn canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım Allah kucağına nasip etsin maşallah
Daha gecikmedi adetim canım 2 gün daha var adet olmama ve şuan çok karınim ve belim ağrıyorOlsun canım doğru zaman değil demek ki. Üzülmek yok. Bence bi doktora gitmende fayda var. Gecikme için bi hormon testi de yaptırırsın hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?