Bunlar regl belirtisi aynı zamanda. Beklemekten başka bir yol yokAdetime 2 gün var idrar testi negatif ama kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor normalde adetime bir gün kala ağrılarım başlar ve adet olurum bu farklı gibi. İdrar testi adet öncesi negatif olup afet gecikmesinden sonra pozitif olan hamile olduğunu öğrenen var mıönceki gebeliğimde üç dört kala pozitif silik çizgi görmüştüm her gebelik aynı olcak diye birşey yok tabi
Bende bugün adet günümdeyim aynı durumu yaşıyorum testler negatif hafif karın ağrısı var ama gelen giden yok.. yarına adet olurum büyük ihtimalle..çok yoruldum..Kimse de böyle birşey olmadı sanırım idrar testi negatif olan sonra kan da pozitif gören var mı ?
Bende bugün adet günümdeyim aynı durumu yaşıyorum testler negatif hafif karın ağrısı var ama gelen giden yok.. yarına adet olurum büyük ihtimalle..çok yoruldum..
Hayırlısı olsun hakkımızda..ben de adet öncesi belirti mi gebelik mi düşünmekten yoruldum
Regly oldunuz muBende bugün adet günümdeyim aynı durumu yaşıyorum testler negatif hafif karın ağrısı var ama gelen giden yok.. yarına adet olurum büyük ihtimalle..çok yoruldum..
Hayırr cildiricam karnım aşırı ağrıyor ama testim negatif.. yarın doktor randevum var bir de adetin 3.günü kan testi verip hsg randevusu alacaktım yarın adet olursam 1.günü olacağından 3.günü haftasonuna denk geleceği için iptal olacak mecbur.Hsg randesu da haftasonuna denk gelecek 1 ayım daha gider böylelikle of hshdhdh..Regly oldunuz mu
Siz oldunuz mu ?Regly oldunuz mu
Ben bugün doktora gittim değilim hamile. Ultrason ile muayene etti kistimden dolayı olma ihtimali olsa söylerdi yani yarın sabah kan vermeye gidicem bugün aç karnına gitmediğim için almadılar. İnşallah önümüzde ki ay hamile olduğunuzu öğreniriz Allah tan Ümit kesilmezBen hamile olduğumu da düşünmüyorum canım bu ay tiroid hapına başlamıştım adetlerim düzenlidir ama onun etkisi olabilir büyük ihtimalle.Bir de gebelik belirtisi yok bende.2 ay önce kimyasal geçirmiştim adete 8 gün kala göğüs ağrısından şüphelenip test yapmıştım öyle beta yüksek çıkmıştı sonra düştü tabi.Şimdiyse normal adet günümden önceki akşam aşırı bir göğüs ağrım oldu adetim geliyo dedim ama şimdi hiç ağrımıyor nerdeyse.Kısacası Hsg öncesi vücudum oyun oynadı benimle sinirlerim bozuldu :) yarına olurum büyük ihtimalle..
Keşke benimde öyle olsaydı ama bugün doktor a gittim kan testi yapmadı da usg ile baktı birşey görse söylerdi sanırım rahim duvarında kalınlaşma oluyor hamilelik oluştuğunda benim normal regly dönemi boyutlarında hayırlısıBenim de ilk gebeliğimde erken testler de dahil yaklaşık 10 test de negatifti. adet gecikmesinin 3 veya 4. gnüydü kanda pozitif çıkmıştı :)
Hala regly olmadım bugün doktorda genel muayene randevum vardı ultrason ile baktı zannetmiyorum olsa söylerdi kan testi yarınAdetin ilk günü kaset test negatif çıktı.3gun gecikti şuan test pozitif yarın kan vereceğim umarım sizin içinde güzel sonuclar olur.
Bence hamilesiniz ilk gebeliğimde benim de üç gün kala böyle çıkmıştı umarım yarında güzel haber alırsınız ilk beş dakika içinde çizgi oluştu demiBugün yaptığım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?