Adet öncesi test negatif adet gecikmesinden sonra pozitif olan var mı ?

Kizlar benim adetime 5 gün var dün kahverengi bi akintim oldu az şekilde yerlesme diye heves ettim korkuyorum da test yapmaya ne zaman yapsam cikar sizce?

Kizlar benim adetime 5 gün var dün kahverengi bi akintim oldu az şekilde yerlesme diye heves ettim korkuyorum da test yapmaya ne zaman yapsam cikar sizce?
İstersen adet gününü bekle test yap . Yerleşme kanaması olma ihtimali var tabiki veya yarın sabah ilk idrarın ile test yap

Erken gebelik testi ile yarın ilk idrar ile de bakabilirsin yada afetini bekle inşallah pozitif sonuç alırsın
Sagol canim amin inşallah, bu arada cikolata kistiyle ilgili postunu gordum bende de var cift tarafta ustelik rezerv azligi var 2 kez tup bebek yaptirdim biri kimyasal digeri hic tutmadi 3 ay oncede sol tüpte tıkanikliktan ameliyat oldum, ama bugun dogal yolla hamile kalma ihtimalimden konusuyoruz sonucu gorene kadar inanmam cok zor olursa da mucize gibi ama mucizeler vardir demem o ki kistin problem bile degil sakın kafana takma hamilelige engel degil

Çok teşekkür ederim İnşallaj hepimizi güzel haberler alırız

Kaç günlük gecikme yaşamıştın canım betan kaç çıktı belirtilerini paylaşabilir misin
Beta 147 ,aslında adetin ilk günü test yaptım negatifti 3.gun pozitif göründü.Bel ağrısı ara ara kasıklarda batma hissi yaşadım.Gogus hassasiyeti hiç olmadı mesela

Aynı ben de öyle öğrnmiştim bebişlerimi :) maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuga
Beta 147 ,aslında adetin ilk günü test yaptım negatifti 3.gun pozitif göründü.Bel ağrısı ara ara kasıklarda batma hissi yaşadım.Gogus hassasiyeti hiç olmadı mesela

Çok sevindim Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kimse de böyle birşey olmadı sanırım idrar testi negatif olan sonra kan da pozitif gören var mı ?
Aynı durumdayım. 3 gün gecikti. Normalde günü gününe saati saatine olurum. Belirti olarak dün göğüs ucum koyulasti dokununca acıyo. Bel ağrısı akıntı ve koku hassasiyeti var. Dün test yaptım negatif bakalım bekliyorum eğer pazartesi günü olmazsam gidip kan vericem

Benim de ilk gebeliğimde erken testler de dahil yaklaşık 10 test de negatifti. adet gecikmesinin 3 veya 4. gnüydü kanda pozitif çıkmıştı :)
Yaa benimde normalde günü gününe saati saatine olurum 3 gün gecikti. Bel ağrısı göğüs ucum dokununca acıyo ve koyu. Sol kasıkta ara ara batma. Koku hassasiyeti var. Dün sabah test yaptım negatif ama büyük hala regl yok kan versem kesin çıkar mı

Çıkar Allah'ın izniyle canım gecikmen 3 gün de az değil belirtilerin de var

Kizlar benim de bugün gecikmemin 5. Günü. Dün kaset test yaptim negatif cikti. Hala regl olmadım sizce ümidimi kesmeli miyim. Bu konuda sonradan kanda gören kişiler olmus biraz da olsa umut doldu içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…