- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
İnşallahAynen hemen oluştu halbuki adetin ilk günü negatifti.Yarin sonuç bildiririm inşallah
İstersen adet gününü bekle test yap . Yerleşme kanaması olma ihtimali var tabiki veya yarın sabah ilk idrarın ile test yapKizlar benim adetime 5 gün var dün kahverengi bi akintim oldu az şekilde yerlesme diye heves ettim korkuyorum da test yapmaya ne zaman yapsam cikar sizce?
Erken gebelik testi ile yarın ilk idrar ile de bakabilirsin yada afetini bekleİstersen adet gününü bekle test yap . Yerleşme kanaması olma ihtimali var tabiki veya yarın sabah ilk idrarın ile test yap
Sagol canim amin inşallah, bu arada cikolata kistiyle ilgili postunu gordum bende de var cift tarafta ustelik rezerv azligi var 2 kez tup bebek yaptirdim biri kimyasal digeri hic tutmadi 3 ay oncede sol tüpte tıkanikliktan ameliyat oldum, ama bugun dogal yolla hamile kalma ihtimalimden konusuyoruzErken gebelik testi ile yarın ilk idrar ile de bakabilirsin yada afetini bekleinşallah pozitif sonuç alırsın
Çok teşekkür ederimSagol canim amin inşallah, bu arada cikolata kistiyle ilgili postunu gordum bende de var cift tarafta ustelik rezerv azligi var 2 kez tup bebek yaptirdim biri kimyasal digeri hic tutmadi 3 ay oncede sol tüpte tıkanikliktan ameliyat oldum, ama bugun dogal yolla hamile kalma ihtimalimden konusuyoruzsonucu gorene kadar inanmam cok zor olursa da mucize gibi ama mucizeler vardir demem o ki kistin problem bile degil sakın kafana takma hamilelige engel degil
Hamileyim kan sonuçlarım çıktı darısı hepinizin başına inşallah kizlarİnşallah
Hamileyim kan sonuçlarım çıktı darısı hepinizin başına inşallah kizlar
Beta 147 ,aslında adetin ilk günü test yaptım negatifti 3.gun pozitif göründü.Bel ağrısı ara ara kasıklarda batma hissi yaşadım.Gogus hassasiyeti hiç olmadı meselaKaç günlük gecikme yaşamıştın canım betan kaç çıktı belirtilerini paylaşabilir misin
Beta 147 ,aslında adetin ilk günü test yaptım negatifti 3.gun pozitif göründü.Bel ağrısı ara ara kasıklarda batma hissi yaşadım.Gogus hassasiyeti hiç olmadı mesela
Ayy çok teşekkür ederim hamile misiniz şuanAynı ben de öyle öğrnmiştim bebişlerimi :) maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuga
Ayy çok teşekkür ederim hamile misiniz şuan
Allah uzun versin kuzularaYok teyzesi benim sıpalar(oğullarım:)) biri 8.5 diğeri 6 yaşındalar, babalarını 3. çocuk için ikna etmeye çalışıyorum ben de
Çok sevindim Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBeta 147 ,aslında adetin ilk günü test yaptım negatifti 3.gun pozitif göründü.Bel ağrısı ara ara kasıklarda batma hissi yaşadım.Gogus hassasiyeti hiç olmadı mesela
Aynı durumdayım. 3 gün gecikti. Normalde günü gününe saati saatine olurum. Belirti olarak dün göğüs ucum koyulasti dokununca acıyo. Bel ağrısı akıntı ve koku hassasiyeti var. Dün test yaptım negatif bakalım bekliyorum eğer pazartesi günü olmazsam gidip kan vericemKimse de böyle birşey olmadı sanırım idrar testi negatif olan sonra kan da pozitif gören var mı ?
Yaa benimde normalde günü gününe saati saatine olurum 3 gün gecikti. Bel ağrısı göğüs ucum dokununca acıyo ve koyu. Sol kasıkta ara ara batma. Koku hassasiyeti var. Dün sabah test yaptım negatif ama büyük hala regl yok kan versem kesin çıkar mıBenim de ilk gebeliğimde erken testler de dahil yaklaşık 10 test de negatifti. adet gecikmesinin 3 veya 4. gnüydü kanda pozitif çıkmıştı :)
Yaa benimde normalde günü gününe saati saatine olurum 3 gün gecikti. Bel ağrısı göğüs ucum dokununca acıyo ve koyu. Sol kasıkta ara ara batma. Koku hassasiyeti var. Dün sabah test yaptım negatif ama büyük hala regl yok kan versem kesin çıkar mı
Dün test yaptım negatif pazartesi günü de olmazsam kan vericem gidip. İlk defa vericem kanı da acile gitsem alırlar dimiÇıkar Allah'ın izniyle canım gecikmen 3 gün de az değil belirtilerin de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?