gorkemmmm Umut hep var ♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 425 133 23 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemmmm #21 menelaks .!.: şuan 33 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce bende aynı ağrıları yaşadım hatta bildiğiniz adet ağrısı ama adet olmamıştım Genişletmek için tıkla... İnşallah bizde hayırlı şekilde hamile kalırız canım Allah analı babalı büyütsün
menelaks .!.: şuan 33 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce bende aynı ağrıları yaşadım hatta bildiğiniz adet ağrısı ama adet olmamıştım Genişletmek için tıkla... İnşallah bizde hayırlı şekilde hamile kalırız canım Allah analı babalı büyütsün
gorkemmmm Umut hep var ♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 425 133 23 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemmmm #22 menelaks .!.: Teşekkür ederim canım benim inşallah sende alırsın en kısa zaman da hayırlı haberi biz de denedikten 8 ay sonra bebis haberi aldık nasip bu işler Genişletmek için tıkla... Amin amin canım çok teşekkür ederim
menelaks .!.: Teşekkür ederim canım benim inşallah sende alırsın en kısa zaman da hayırlı haberi biz de denedikten 8 ay sonra bebis haberi aldık nasip bu işler Genişletmek için tıkla... Amin amin canım çok teşekkür ederim
gorkemmmm Umut hep var ♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 425 133 23 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemmmm #23 Betulqasem .!.: Ayni belirtiler yani sira ayakve kasik agrisi da var bende ay insallah hamileyizdir pcosluyumben insallah hamileyizdir bi kac gun kaldi afetime insallah olmam insallah gebeyimdir diye dua ediyorum Genişletmek için tıkla... Canım sen test yapmışmıydın ?
Betulqasem .!.: Ayni belirtiler yani sira ayakve kasik agrisi da var bende ay insallah hamileyizdir pcosluyumben insallah hamileyizdir bi kac gun kaldi afetime insallah olmam insallah gebeyimdir diye dua ediyorum Genişletmek için tıkla... Canım sen test yapmışmıydın ?
gorkemmmm Umut hep var ♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 425 133 23 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemmmm #24 menelaks .!.: Teşekkür ederim canım benim inşallah sende alırsın en kısa zaman da hayırlı haberi biz de denedikten 8 ay sonra bebis haberi aldık nasip bu işler Genişletmek için tıkla... Canım bir şey daha sorucam adetine kaç gün kala test yaptın ?
menelaks .!.: Teşekkür ederim canım benim inşallah sende alırsın en kısa zaman da hayırlı haberi biz de denedikten 8 ay sonra bebis haberi aldık nasip bu işler Genişletmek için tıkla... Canım bir şey daha sorucam adetine kaç gün kala test yaptın ?
B Betulqasem Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2023 167 74 13 21 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemmmm #25 gorkemmmm .!.: Canım sen test yapmışmıydın ? Genişletmek için tıkla... Bir hafta once yaptim negatif ama hala belirtiler devam ediyor hala umidim var
gorkemmmm .!.: Canım sen test yapmışmıydın ? Genişletmek için tıkla... Bir hafta once yaptim negatif ama hala belirtiler devam ediyor hala umidim var
gorkemmmm Umut hep var ♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 425 133 23 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemmmm #26 Betulqasem .!.: Bir hafta once yaptim negatif ama hala belirtiler devam ediyor hala umidim var Genişletmek için tıkla... İnşallah canım ben bugün yine test yaptım negatif dahada adetim geçmeden yapmam bidaha
Betulqasem .!.: Bir hafta once yaptim negatif ama hala belirtiler devam ediyor hala umidim var Genişletmek için tıkla... İnşallah canım ben bugün yine test yaptım negatif dahada adetim geçmeden yapmam bidaha
M menelaks Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 89 91 3 29 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemmmm #27 gorkemmmm .!.: Canım bir şey daha sorucam adetine kaç gün kala test yaptın ? Genişletmek için tıkla... Adet olmam gereken gün yaptım baya baya net çizgi görmüstüm canım
gorkemmmm .!.: Canım bir şey daha sorucam adetine kaç gün kala test yaptın ? Genişletmek için tıkla... Adet olmam gereken gün yaptım baya baya net çizgi görmüstüm canım