Adet sancısı çeipte adet olamama

ezmoce

ALiNDa
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
1.127
5
108
İstanbul
öncelikle selamlar herkese.Benim sıkıntım şu;son bir haftadır az sıklıkla ve 2 dakika sürmek kaydıyla adet sancımlarıım oluyodu.Son iki gündür özellikle sahur itibariyle ve halen devam etmekle birlikte tamamen adet sancısı var bide sanki böyle sol sancım olan yerin sol taraafıma bazen sağ tarafına bişey bastırıyolar.Göğüslerim şişkin ve sancılı, iştahım yerinde yani kısaca tam adet olma belirtileri.Nedense ben hala adet olamadım sanırım bi 5-6 gün belki daha fazla da olabilir geçmiştir.acaba yumurtalarım mı tembellik ediyo da çatlamıyolar.Bu arada 25 yasındayım ve 1 yıllık evliyim.Ki hamile kalmam gibi bi durum söz konusu olamaz yani en azından ben öyle düşünüyorum.hap falan kullanmıyorum ben ama dikkat ediyoruz.ya bu durum canımı sıkıyor en nefret ettiğim durumlardan biri.adetim gecikince hep stres oluyorum nıye olmuyo çokçuk olur vs düşüncesnden değil.nıye adet olamıyorum bi sıkıntım yok gibi ddüşünüyorum vs vs işte.ÇOk canım sıkkın ya.bi kaç gün daha devam ederse doktora gidicem.:18:

daha önce böyle bişey yaşadınmı? hamile olma imkan yok diyosun. ama kocişin tam korunabildimi birde o var. senin belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor. sık sık idrarada çıkıyormusun. benim birkere öyle gecikmişti hemde 1 hafta test alıyordum negatif çıkıyordu. sen kesin emin olmak için eczaneden bir test al. bazen korunsan bile anlamadan hamiş olabiliyorsun.

arkadaşım bişey yazmamışsın bebişin varmı yokmu. merak ettimde :82: inşallah hamişsindir

Son düzenleme:
arkadaşlar konuyu açtığım akşam adet oldum çok şükür.sebebini hala çözemedim öyle kaldı.:):86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…