Gebeliğe Hazırlık Adet sancisi cekip hamile kalanlar var mi? Yardim lütfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese hayirlisinihayırlısını nasip etsin insallah darısı size aizden de guzel haber bekliyorum..

Sagol canim testi yapar yapmaz yazacam InshAllah
test yaptın mı?benim bat 2 gün var.ve dün felaket bi ağrım başladı.bugün o kadar değil ama gün tabi yeni başlıyor.adet oluyorum gibi.korkumdan testte yapamıyorum.sen ne yaptın?

ben de çok fena adet sancısı çekiyorum ama ayaklarımı üşüttüğüm zama daha beter oluyor. o yüzden üşütmemeye ve enfeksiyon kapmamaya dikkat etmek gerek. neyse ki kist sebebiyle değilmiş ağrılarım.

gozun aydin canim masallah tedavimi goruyordun bize testin resmini atarmisin
Yok canm tedavi gormedim 8. Ayimdi ama doktoro kontrole gittim sadece bi problem cikmadi ama iltap icin ornisid verdi zaten doktora gittigim siralarda sanirim gebelik olusuyormus garip degisik seyler yani bende şaşkınım nasip hersey bol bol dua edip namaz kildim en guzeli teheccüt namazi Rabbim isteyen herkese hayırlı eblatlar nasip etsin

test yaptın mı?benim bat 2 gün var.ve dün felaket bi ağrım başladı.bugün o kadar değil ama gün tabi yeni başlıyor.adet oluyorum gibi.korkumdan testte yapamıyorum.sen ne yaptın?
Merhaba, Yok testi daha yapmadim. Benim adetim guatr yüzündwn Cok düzensiz geliyordu ondan bir kac gün daha beklim dedim. Bugün eczaneden bi Test aldim pazara kadar bekleyip sabah yapacam InshAllah. Sancim gitti ve yüzümdeki sivilcelerde Yok oldu, Cok garip hayirlisi InshAllah

Merhaba canim, dayanamayip az önce yaptim testi negativ cikti, acaba sabah mi yapmam gerekirdi((( önceden negativ cikip sonra hamile olma ihtimalim var mi Cok üzgünüm suan
Aynj seyi bende yasadim bugun..sozde uzulmiycem diyodum kendi kendime negatif ciksada.umutlarim suya dustü..anca kendime geldim sabah beri..ve hala hastalanmadim..ama agrim var hafiften..ve goguslerim cok fena..

Aynj seyi bende yasadim bugun..sozde uzulmiycem diyodum kendi kendime negatif ciksada.umutlarim suya dustü..anca kendime geldim sabah beri..ve hala hastalanmadim..ama agrim var hafiften..ve goguslerim cok fena..
Canim ayni vallah bende hastalanmadim daha ama hafiften agrim var. Bir kac gün sonra yine yapacam test hastalanmazsam. Belki hcg hormonu gün gectikce görülür ne bilim kendimi avutuyorum bi sekil

Bu nedir ya ilk defa 5 gundur adet ağrısı cekip hastalanmiyorum.genelde agrim başlar o gun yada en kotu ertesi gun hastalanirdim.5 gundur hastalandim mi diye wc ye gidip geliyorum.bisey yok yok.aksine beyaz akinti var şu son 2 gundur artan.benim gibi olan varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…