İnşallah canm Rabbim hayirlisini versin hayirlisi degilsede hayra cevirip oyle nasip etsin insallah..Hayirlisi olsun canim testin sonucunu yazarsin bursya merakla bekliyorum InshAllah ikimizde hamileyizdir
Amin canim benim aminnnnnn hayirli haberlerini bekliyorumİnşallah canm Rabbim hayirlisini versin hayirlisi degilsede hayra cevirip oyle nasip etsin insallah..
Çok sevindim canım. Sağlıkla gelsin.Çok şükür.. cift cizgi.. İnşallah kan testi yapip kesin sonuca bağlamayı düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Cok sevindim canimmm saglikli bi sekilde alirsin kucagina inshAllahÇok şükür.. cift cizgi.. İnşallah kan testi yapip kesin sonuca bağlamayı düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Sabah erken saatlerde yap canm sende testi haber bekliyorumSagol canim testi yapar yapmaz yazacam InshAllah
test yaptın mı?benim bat 2 gün var.ve dün felaket bi ağrım başladı.bugün o kadar değil ama gün tabi yeni başlıyor.adet oluyorum gibi.korkumdan testte yapamıyorum.sen ne yaptın?Sagol canim testi yapar yapmaz yazacam InshAllah
gozun aydin canim masallah tedavimi goruyordun bize testin resmini atarmisinÇok şükür.. cift cizgi.. İnşallah kan testi yapip kesin sonuca bağlamayı düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Yok canm tedavi gormedim 8. Ayimdi ama doktoro kontrole gittim sadece bi problem cikmadi ama iltap icin ornisid verdi zaten doktora gittigim siralarda sanirim gebelik olusuyormus garip degisik seyler yani bende şaşkınım nasip hersey bol bol dua edip namaz kildim en guzeli teheccüt namazi Rabbim isteyen herkese hayırlı eblatlar nasip etsingozun aydin canim masallah tedavimi goruyordun bize testin resmini atarmisin
gozun aydin canim masallah tedavimi goruyordun bize testin resmini atarmisin
evet ya sanki benimde kipriklerim birbirine gecmis alttaki ustekine gectim ikili ikili duruoBu arada ben test yapmadan kirpiklerimden anladım hamile olduğumu, biribirine karışıyor hamile olanın kirpikleri, hurafe gibi geliyor insana ama şimdiye kadar hiç ynıltmadı..
Merhaba, Yok testi daha yapmadim. Benim adetim guatr yüzündwn Cok düzensiz geliyordu ondan bir kac gün daha beklim dedim. Bugün eczaneden bi Test aldim pazara kadar bekleyip sabah yapacam InshAllah. Sancim gitti ve yüzümdeki sivilcelerde Yok oldu, Cok garip hayirlisi InshAllahtest yaptın mı?benim bat 2 gün var.ve dün felaket bi ağrım başladı.bugün o kadar değil ama gün tabi yeni başlıyor.adet oluyorum gibi.korkumdan testte yapamıyorum.sen ne yaptın?
Merhaba canim, dayanamayip az önce yaptim testi negativ cikti, acaba sabah mi yapmam gerekirdiSabah erken saatlerde yap canm sende testi haber bekliyorum
..
Aynj seyi bende yasadim bugun..sozde uzulmiycem diyodum kendi kendime negatif ciksada.umutlarim suya dustü..anca kendime geldim sabah beri..ve hala hastalanmadim..ama agrim var hafiften..ve goguslerim cok fena..Merhaba canim, dayanamayip az önce yaptim testi negativ cikti, acaba sabah mi yapmam gerekirdi((( önceden negativ cikip sonra hamile olma ihtimalim var mi Cok üzgünüm suan
Canim ayni vallah bende hastalanmadim daha ama hafiften agrim var. Bir kac gün sonra yine yapacam test hastalanmazsam. Belki hcg hormonu gün gectikce görülür ne bilim kendimi avutuyorum bi sekilAynj seyi bende yasadim bugun..sozde uzulmiycem diyodum kendi kendime negatif ciksada.umutlarim suya dustü..anca kendime geldim sabah beri..ve hala hastalanmadim..ama agrim var hafiften..ve goguslerim cok fena..
Ne zmandan basladi agrilarinBen adet sancısı çektim 5 gün gecikti, o sancı yanılttı adet olucam sanıp 5 gün bekleyip yaptım, hamileymişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?