- 16 Ocak 2022
- 1.272
- 506
- 73
- 30
- Konu Sahibi DilekHanim
Hanımlar yaklaşık bir haftadır ara ara kasık ağrısı çekiyorum son iki günde daha arttı sanki 3 gün gecikti her gün daha fazla umutlanıyorum benim gibi bekleyen varsa birlikte bekleyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel inşallah ben de hamileyimdir yarın kan testi yapsam mı düşünüyorum erken mi diye ama ağrılar ben geliyorum diyorBirlikte bekleyemem ama benim de öyleydi. Adet günüm de test yaptım öğrendim
Tam emin değilim yarın kan vericem adet ağrısı çekiyorum ve testlerin pozitif üstteki farklı marka alttaki artimed artı mədə pek güvenmiyorum söyle bişi de var ilk yaotigim test damlattigim saniyede çıktı ikincisi 3 dk sonra çıktı ilk yaptığımda saattlerdir olan idrarla yaptım ikinciyi de testten 15 dk sonraki idrarla yaptım bana ikinci silik çıkması az idrar olduğu için diye düşünüyorumHanımlar yaklaşık bir haftadır ara ara kasık ağrısı çekiyorum son iki günde daha arttı sanki 3 gün gecikti her gün daha fazla umutlanıyorum benim gibi bekleyen varsa birlikte bekleyelim
Regl 3 gün geçtiyse bence hızlı test alıp merakınızı giderin muhtemelen gebelik varsa çıkar hızlı testte kaset testler daha güvenilir ama geç sonuç verebiliyor negatif olabiliyor gebeliğin başında daha sonra kan veririrseniz netleşir durumunuz inşallah vardır bebeğinizHanımlar yaklaşık bir haftadır ara ara kasık ağrısı çekiyorum son iki günde daha arttı sanki 3 gün gecikti her gün daha fazla umutlanıyorum benim gibi bekleyen varsa birlikte bekleyelim
Ben ilk kaset test yapmıştım hemen çizgi çıkmamıştı ama saatler sonra kaset testte de çizgi olmuştu o gün kan vermiştim beta değerim 20 idi hızlı testte silikte olsa çizgi çıkmıştı ilk beş dakikada beta hcg 20 iken hızlı test sonuç vermiştiRegl 3 gün geçtiyse bence hızlı test alıp merakınızı giderin muhtemelen gebelik varsa çıkar hızlı testte kaset testler daha güvenilir ama geç sonuç verebiliyor negatif olabiliyor gebeliğin başında daha sonra kan veririrseniz netleşir durumunuz inşallah vardır bebeğiniz
bence hamilesiniz inşallah öyledir gününüz geçti mi peki bende yarına kadar olmazsam kan vercemTam emin değilim yarın kan vericem adet ağrısı çekiyorum ve testlerin pozitif üstteki farklı marka alttaki artimed artı mədə pek güvenmiyorum söyle bişi de var ilk yaotigim test damlattigim saniyede çıktı ikincisi 3 dk sonra çıktı ilk yaptığımda saattlerdir olan idrarla yaptım ikinciyi de testten 15 dk sonraki idrarla yaptım bana ikinci silik çıkması az idrar olduğu için diye düşünüyorum
İnşallah ama ben direkt kan vermeyi düşünüyorum bakalım sabaha kadar olmazsam eğerRegl 3 gün geçtiyse bence hızlı test alıp merakınızı giderin muhtemelen gebelik varsa çıkar hızlı testte kaset testler daha güvenilir ama geç sonuç verebiliyor negatif olabiliyor gebeliğin başında daha sonra kan veririrseniz netleşir durumunuz inşallah vardır bebeğiniz
15 gün geçtibence hamilesiniz inşallah öyledir gününüz geçti mi peki bende yarına kadar olmazsam kan vercem
Baya olmuş düzenli değil miydi15 gün geçti
Hayır pocs var bende 15 gün önce yaptım kan testi negatif çıktı 0.200 çıktı bugün doktor alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var yarın gebelik testi kanda baktır dedi ilaç vermycm 2 ay olursa veririm dedi heralde gebelikten şüphelendi o yüzden vermediBaya olmuş düzenli değil miydi
Hadi inşallah vardır bekliyorum haberiniziHayır pocs var bende 15 gün önce yaptım kan testi negatif çıktı 0.200 çıktı bugün doktor alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var yarın gebelik testi kanda baktır dedi ilaç vermycm 2 ay olursa veririm dedi heralde gebelikten şüphelendi o yüzden vermedi
A idrarla alakası yok bariz bi çizgi var, hamilesinizTam emin değilim yarın kan vericem adet ağrısı çekiyorum ve testlerin pozitif üstteki farklı marka alttaki artimed artı mədə pek güvenmiyorum söyle bişi de var ilk yaotigim test damlattigim saniyede çıktı ikincisi 3 dk sonra çıktı ilk yaptığımda saattlerdir olan idrarla yaptım ikinciyi de testten 15 dk sonraki idrarla yaptım bana ikinci silik çıkması az idrar olduğu için diye düşünüyorum