Adet sancısı gebelik belirtisi mi?

ednedn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
5
1
1
30
Merhaba bu forumda yeniyim.
3 yıldır evliyim sol yumurtalığımda kist olduğunu öğrendim. Yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ovulasyon zamanlarında birliktelik yaşamamamiza rağmen her ay adet görüyorum(biraz daha beklemek ,sabretmek gerektiğini düşünüyorum) Regl günüme 7 gün var ama 3 gündür adet olacakmışım hissi ve bugün tüm gün boyunca bel ağrısı yaşadım sizce gebe olma durumum nedir bunu yaşayanlar var mı?
Bu süreç çok yorucu ve yıpratıcıymış allah isteyen ve bakabilecek herkese verir umarım.

Yani tek başına bir belirti olmasada tabi çoğumuz adetmis gibi bebek yerlesene kadar ve sonraki süreçte adet dönemimizde aynı ağrıları yaşadığımız oluyor inşallah bir an önce gebe kalırsın bende bir sene beklemiştim ilk gebelikte artık nere baksam hamile çocuklu bir bende yok gibi geliyordu 😂

Evet aslında 3 yıldır herhangi bir uğraş vermişliğim kafa yormuşluğum yoktu hatta bu kadar takanları anlamıyordum ama çok üzücüymüş ne olsa acaba hamilemiyim diyorum sonra kesin değilimdir diyip ay sonu regl oluyorum sonrada nasip ya boşver düşünme diyorum kendime

Evet aslında 3 yıldır herhangi bir uğraş vermişliğim kafa yormuşluğum yoktu hatta bu kadar takanları anlamıyordum ama çok üzücüymüş ne olsa acaba hamilemiyim diyorum sonra kesin değilimdir diyip ay sonu regl oluyorum sonrada nasip ya boşver düşünme diyorum kendime
İlk ay olmadımi otomatik strese giriyoruz sonrasında düzenli adet olmak bile aslında güzel birseyken insanı nefret ettiriyor

Bugün adetime 4 gün var ama adet sancısı gibi birşey yaşıyorum ve ilk başta kahverengi daha sonra pembe lekelerle devam ediyor anlayamadım

Slm kızlar. Bende yumurta çatlatmak için göbekten iğne yaptım iki aydır. İlk ay olmadı bu ayda denedik ama sanki regl olacakmism gibi ağrım var. Hiçbir belirti yok. Takmamam gerekiyor biliyorum ama ne zormus cidden zaman gecmiyor. Test yapmıştım negatif çıktı şimdi regl tarihi gecmeden test yapmak istemiyorum 3 gün var şuan. Regl ağrısı ile gebelik ağrısı nasıl ayırt edilir

Back
X