Adet sancısı gibi sancı çekip gebe oldugunu ögrenenler anneler ?

beyzanur0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
17
4
1
28
İyi akşamlar kızlar benim son adet tarihim 24 Aralık yarın Regl günüm iki gün önce göğüs agrım ve bel agrım başladı ama göğüs ucumda sanki koyulaşma ve dikleşme var gibi ama uc kısmı agrımıyorda yan kısımları ayırıyor sanki adet olacakmış gibiyim inşallah bende gebeyimdir siz de böyle adet olacak gibi olup gebe olduğunuzu öğrendiniz mi?

Evet canım benimki net adet sancısıydı her adet dönemim yaklaşırken olurdu şiddetliydi ama gebeymişim

İyi akşamlar kızlar benim son adet tarihim 24 Aralık yarın Regl günüm iki gün önce göğüs agrım ve bel agrım başladı ama göğüs ucumda sanki koyulaşma ve dikleşme var gibi ama uc kısmı agrımıyorda yan kısımları ayırıyor sanki adet olacakmış gibiyim inşallah bende gebeyimdir siz de böyle adet olacak gibi olup gebe olduğunuzu öğrendiniz mi?
Şuan belirtilemiz aynı benimde adetime 5 gün kaldı bekliyorum aynı belirtiler ins hamilesindir cnm test yapabilirsn aslnda varsa evde

Busrasez Busrasez Bir iki gün daha bekleyim bakim adet günüm geçerse yapacam çünkü hayal kırıklığına ugramak istemiyorum . İnşallah sende hamilesindir canım Rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın

Merhaba, benim de tam olarak regl sancım olmuştu. Benim regl başlamadan 10 gün önce sancılar yoklamaya başlar 3-4 gün kala da yoğunlaşır. Tatilde olduğumuz için suya girip çıkmanın etkisiyle gecikebileceğini düşünmüştüm ben. Ama hamileymişim. Fakat göğüs koyulaşmaları, ucundaki değişiklikler, bulantılar vs çok sonra başlıyo genelde

inşallah güzel haberi alırsınız :) heyecanınızı burdan hissettim

Benimde 23 Aralık son adet tarihim . Femara kullandım bu ay . Bugün gebe olduğumu öğrendim 4 haftalık . Kasık ağrom ve bel ağrım çok fazla. Göğüs ağrımdan dolayı sütyende çok ağrıyor umarım sizde benim gibi bu güzel haberi alırsınız en kısa zamanda

Busrasez Busrasez Bir iki gün daha bekleyim bakim adet günüm geçerse yapacam çünkü hayal kırıklığına ugramak istemiyorum . İnşallah sende hamilesindir canım Rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın
Aynen beklicem cnm vecmeden yapmcm benim 2 tane şükürler olsun evladım var darisi senn basna senn gbi bekleyenlere:anneadayı::emir_bebek:

Kızlar ben adet olacak gibiydim adetime 3 gün kalmıştı ve bugün testim silik çıktı

Eklentiler

• IMG_0810.webp
    IMG_0810.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 161
P Papatyam__321 bende bugün olmam gerekliydi daha olmadım canım ben bir iki gün bekliyecem test yapmak için normalde adetim çok düzenlidir 27 günde bir olurum düzenli peki sen yapacak mısın ?

P Papatyam__321 bende bugün olmam gerekliydi daha olmadım canım ben bir iki gün bekliyecem test yapmak için normalde adetim çok düzenlidir 27 günde bir olurum düzenli peki sen yapacak mısın ?
Benimde adetim düzenlidir 28 günde bir en fazla bir iki gün gecikir ben 5 6 gün beklemeyi düşünüyorum kesinleşsin garanti olsun boşuna heveslenmesin istemiyorıö artık

Ya benimde kasığımda ağrı var böyle iğne batması gibide sağ tarafımda ve bacağımada vuruyor. Bel ağrımda var cuma doktora gittim yumurtan var ondan ağrı hissediyor olabilirsin dedi kafam çok karıştı yumurtada sağ taraftaymış ben 25nde regl olucam diye bekliyordum ama şimdi gecikicek sanırım hiçbirşey anlamadım bu ay kendimden 🥹

Back
X