Adet sancısı gibi sanci

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fsly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
Herkese iyi geceler kızlar yarın 36. Haftaya gireceğim Allah kısmet ederse. Lakin üç günden beri adet olacakmisim gibi belimde kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var hiç uyuyamıyorum . Bide afedersiniz akintimin rengi değişti . Sarı bir renk aldı, aslında bu ikinci gebeliğim lakin ilk kizimi kromozom bozukluğu yüzünden kaybettim . Beynim sanki resetlendi onda boyle bir sancı cektimmi cekmedimmi hatırlamıyorum . Sali günü doktor randevum var sizede sormak istedim çünkü ağrılar 10 dakikadan biraz uzun sürüyor ama beni bayaa sarsıyor.

İlk hamileliğim olduğu için bilgili değilim ama keşke kadın doğum acile gitseydiniz bu akşam ne olur ne olmaz. Onlar tahlil yaparlardı

İlk hamileliğim olduğu için bilgili değilim ama keşke kadın doğum acile gitseydiniz bu akşam ne olur ne olmaz. Onlar tahlil yaparlardı
Canim inan doğru düzgün ilgilenmiyorlar. Doktorlarada birşey diyemiyorum adam tek başına 100 den fazla hasta bakıyor can dayanmaz vallahi

Acile gidildiğinde direkt kadın doğuma yönlendirme oluyor diye biliyorum hastaneden hastaneye değişiyor o zaman
Kızım için bir kere gitmiştim harektlerini hissetmiyordum akşam gitmistim çünkü karnimda ölme ihtimali vardı . Dogumhaneye gönderdiler doktor ortalıkta yoktu ebeler ultrasonda baktı . Onu bile iki kişi açabildiler o yüzden tercih etmedim

Canim inan doğru düzgün ilgilenmiyorlar. Doktorlarada birşey diyemiyorum adam tek başına 100 den fazla hasta bakıyor can dayanmaz vallahi
içiniz bence rahat ederdi tam bilmiyorum belki nstye bağlar bakarlardı en azından tahlil alırlardı

O zaman kötülere denk gelmişsiniz belki şuan çalışanlar daha iyidir. Siz öyle deyince aklıma geldi ben de mideme sancı giriyor diye gittim belki enfeksiyon vardır diye. Ben mideme sancı giriyor diyorum artık ebe mi vasfı neydi bilmiyorum. Doktor ortada yoktu. Doktoru aradı kasığına sancı giriyormuş dedi idrar tahlili istedi. Mide ile kasık farklı ki. Belki kanda enfeksiyon var dedim ben kan da vermek istiyorum dedim. Tekrar aradı yine aynı şeyi diyordu ben midemde sancı var diye düzelttirdim. Doktor kan da istedi. Çok şükür temiz dediler ama böyle saçma bi muamele olamaz yani. Siz yine de gidin. Nstden falan anlaşılır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…