kızlar merhaba ben 10 aylık evlyım ve bı konuda yardımınıza cok ıhtıyacım var be adet olunca kasıkalrım cok agrıyor her adetımde evlenmeden oncede evlendıkten sonrada oluyor bu kıst falan yok neden agrıyo olabılır neyapmam lazzım agrı ıcın benım adetım 4.5 gunde bıtıyor da yardımcı olun
yok kuzum vallah evlenincede geçmiyor ben kendimden yola çıkaraktan söylüyorum ben öncede çok ağrılı oluyordu şimdi de çok ağrılı ve hamiş olduğum halde ağrılar aynı devam ediyorbende hiç adet takvimi fln kullanmama gerek kalmazdı, o ağrıdan o sancıdan ne zaman olacağımı bilirdim.Evlenince geçer dediler hep, 1 yıllık evliyim değişen bir şey yok.Şimdi de çocuk yapınca geçerciler çoğaldı etrafımda :) İşin ilginci değil ailede sülalede böyle sancıyla adet olan yok, numuneliğim.
mrb... canlar benimde hep öyle oluyor hatta şimdi hamiş olduğum halde adet zamanlarıma geldiğimde hiç uyuyamıyorum sanki adet oluyormuşum gibi sancılarım oluyor ama kime dediysem hep bana adet günü yaklaşınca şekerli su için diyorlar bide adet zamanında sürekli ılık suya bol şeker atıp için iyi geliyor diyorlar ben genelde adetimi bilmem ne zaman olacağımı günlerim belli olmuyordu olduğum günlerde genelde bol şekerli ılık su içiyorum iyi geliyor denemekte fayda olur bi deneyin derim belki sizde de azda olsa bir etki gösterebilir umarım gösterirde çünkü çok acı verici bir durum adet sancızı çekmek
3 yıllık evliyim kuzum bende uzun bir tedavi sonrasında hamiş kalabildimcanım nekadarlık evlısın nasıl hamıle kaldın
korkacak bişey yok kuzum ne kadar ayaklarını o ay sıcak tutarsan ne kadar dikkat edersen o ay kendine o kadar sancızız gewçiyorARTIK GERCEKTEN ADET DONEMIM YAKLASTIKCA KORKUYORUM YA
Allah verirde hamile kalırsam demek yine çekeceğim, kurtuluş yok gibi.yok kuzum vallah evlenincede geçmiyor ben kendimden yola çıkaraktan söylüyorum ben öncede çok ağrılı oluyordu şimdi de çok ağrılı ve hamiş olduğum halde ağrılar aynı devam ediyor
kendimi sıcak tuttuğum zamanlarda o zaman fazla ağrım olmuyor genelde kışın üşüttüğümüzden dolayı çok ağrımız olur bende böyle oluyor sizde nasıl oluyo bilmiyom ama herkes öyle diyor genelde:Allah verirde hamile kalırsam demek yine çekeceğim, kurtuluş yok gibi.
sorun yoktu kuzum doktorlar herzaman kist var diyorlardı ama son gittiğim doktor polikistler herkeste bulunur o sorun olmaz hamişlğe dedi gerçekten de öyle oldu:)ne sorunun vardı pekı canım nasıl kaldın hamıle
normalde herkeste bulunuyormuş polikistler yani hamiş olanlarda bile ultrasyonda dahil gözüküyormuş o da adet olduğumuzda dökülüyor pis kan yani adet oluşumuzun belirtileri oluyor geneldeo nekı canım suan adetm mesela daha yenı oldu mahvoluyorum suan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?