saol güzelm hamile olmana okadar sevindim ki yazdım hatta bende sanaa darısı başımıza inş.ben dün sabah test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm testin adı blue hopes mavi kutusu var nasıl bi testtir bilmiyorum ben hep oncamed yapıyordum onu bulamadım bu sefer bu testi almıştım...güzelm benm birde şöyle bi durumum oldu gecen ay adetim temmuzun 2 si idi ben 1.günden itibaren doğum kontrol hapına başlamıştım adetim düzene girsin diye bi hata idi benim için hapı dr vermişti daha önce ama içme kararı benimdi !!!10 gün düzenli içtim bişey yiyemedim bulantı falan kestim 2 gün sonra ara kanamam başladı oda 5 gün sürdü bitti fakat bildiğim kadarıyla ara kanama yumurtlama olmadan olan bi kanama...ben o ara kanama bittiği gibi düzenli ilişkilerim oldu muhtemelen ozaman yumurtlama olmuştur çünkü hapı bırakınca zaten yumurtlama oluyor ben zaten 10 gün içmiştim açıkcası hamişte olsam yenidir diye düşünüyorum başımdan böyle bişey geçti açıkcası... senn yaptığın testin adı neydi cnm ???
kızlar bunu ne zamandır merak ediyorum hamiş arkadaşlarıma sormak istiyorum..adet sancısı ile hamilelik belirtisindeki sancının birbirinden ne gibi farkı var....?????adetim 3 gün falan geçti adet sancım var ama şiddetli değil göğüslerim şiş,sadece göbeğin tam altında bi ağrı afedersiniz cinsel organım dolu gibi içi öyle bi dolu ağrı...buda arada şiddetleniyor arada belimin yan kısımlarındada ağrım var...beyaz-şeffaf gibi akıntım çok fazlaa :uhm:ben adet olucam diye düşünüyorum ama olsam bile merak ediyorum adet sancısı gibi mi sancı çektiniz yada farklımıydı??? şimdiden yorumlarınıza tşkler canlarıma.s.
kızlar bilenler varsa yazabilirmi, sadece adet gecikmesi var ama hamileliğe dair hiç belirti yok. böyle hamilelik başlangıcı yaşayan varmı, ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?