adet sancs ve hamilik sanclar ?

kızlar adetim 4 gün geçti..bu sabahki taptığım testte negatifti demek ki yokk...fakat adetimde yok artık adetimi bekliyorum !!!peki ya benim dediğim gibi olduysa ozaman kaldıysam çünkü gecen ay adetim 2 ağustostu 1.gününden itibaren 10 gün doğum kontrol hapı içtim ve bıraktım içerken zaten yumurtlama olmuyor bırakınca oluyor bıraktıktan sonra ara kanama gelince bi 5-6 gün kadar daha ilişkim olmadı bu durumda yumurtlama tarihi falan herşey şaştı böyle bi durumda kaldıysam yinemi çıkması gerekiyor yada erken miii olurrr...:uhm:

asya23 cnm bence kanda bhcg değerine bir baktır,hemde meraktan kurulursun bu merak insanın içini yiyip bitiriyor,hemde hamişsen ona göre dikkat edersin kendine:)) baktır cnm yarın mutlaka

evt cnm kan testi en iyisi inş. güzel haberlerle burda olurum ama bu negatif testlerden sonra hiç gitmek bile istemedim iyice umudum kalmadı..

benmde adetim daha gelmedi gaz sancıları ve aşırı adet ağrım var her an gelicek gibi ama bilmiyorum kiii:uhm: dün gece yarısı bi ağrı tuttu sağ kasığımda arka bel kısmınada vuruyordu ağrı kesici içmek zorunda kaldım dayanamadım okadar kötüydü sabah uyandığımda geçmiş hafif bi ağrım kalmıştı..daha kanda test yaptırmayada gidemedim aslında adet gelicek diye gitmedim ama oda gelemedi bi türlü

kızlar burda okuyup merak ettim idrarda beyaz tortular olması konusunu bi kaba yaptı idrarımı içi beyaz tortular dolu acaba olabilirmi diyerekten eşim yine test almıştı onu yaptım hemen yine negatiff demek yokkk...testler kalitesine göre değişiyormu sonuçları mesela bu yaptığım testin adından internette araştırdım bulamadım ??????

bayanlar mrh bende aranıza yeni katıldım bilgileinizden yararlanacağım inşaallah.bengeçen ay bir defa korunmadık bende bebek düşününce doktora gidip kontrol oluyum dedim adetime 5 gün vardı doktor gebe olabilirsin dedi.bence çok şaşırdım çünkü ihtimal vermiyordum.çünkü bir hafta önceden ağrılarım ve sancilarım vardı çok fazla heran olacakmış gibi o yüzden ama adetim 2 gün önceden oldum.bu ay denedik yine ve ağrılarım 10 gün önceden başaladı bu ne anlamadım doktor iye öyle bişey söyledi bilemiyorum ve ben geçen ay gibiyim kasıklar bel hepsi ağrıyor.bi problemmi acaba

:Saruboceq:benmde bugun geldi zannettim alışveriş yapıyordum hatta kesin geldi diyerek ped aldım eve geldim bişey yok şuandada ağrı azaldı...yarın kan testi yaptırabilirim kızlarrr ne olur dua edin bana

kızlar adetimin üzerinden 9 gün geçti ama daha yokkkk...kan testinede gidemedim aile içinden bi hastamız vardı onla ilgilendik gidemedim hatta unutmuşum bile adetimin gelmediğini,dün sabah değilde öyle gün içinde evde bi test daha yapmıştım yine negatif sürekli değişik markalardan yaptım olsa çıkardı sanırım geç döllenme bile olsa çıkması gerekirdi öyle değilmiii ????adet sancımda arada gelicek gibi artıyor arada hiç yok..göğüslerimde acı falan yok sadece şiş okadarr !!..hatta ayaklarıma sıcak su torbası koydum sabaha kadar öyle yattım adet sökülür diye yine gelmedi başka bi belirtimde olmadığı için kan testine gitmek istemedm çünkü gecen ayda 9 gün gecikmeden sonra adetim gelmişti ve ben bu ay hiç hamilelik düşünmedim yani olur diye kendimi kaptırmadım ama adet böyle gecikinde şuanda düşünmemek elde değil

canım yaa bayada gecikmiş adetin
inşallah olumlu sonuç alırsın
bekle bakalım biraz daha 11,12 gün gecikince kanda baktır bakalım
maden geçen ay 9 gün gecikmeli geldi
bu ayda öyle olabilir
her ihtimali göz önünde bulundur
ilaç içme, ağır kaldırma
ne olur ne olmaz
Hakkında hayırlısı olsun güzelim a.s.

evt cnm ne olur ne olmaz die ilaç içemiyorum...inş. vardır yaa okadar sevinirim ki bi okadarda şaşırırım çünkü 3-4 falan oldu test yapıyorum negatiff

arkadaşlar benim durumum daha bi garip ....ben çözemedim şahsen dr a git demeyin tayin nedeniyle hakkari yüksekovadayız ve burada dr diye bişi yok ! varda hastanede kesin mikrp kaparsın eşim dağda görevde bi kaç ay yok dışarı alışverişe bile çıkmıyorum buralarda ortam malum yani dr şansım yok ...neyse ben bu ay adetimi gördüm yaklaşık 2 gün sürdü normalde 3_5 gün sürer ....hapla korunuyorum adetim geçmiş olmasına rağmen göğüs hassasiyeti,kasıklarda ve belde ağrı kasıklarda genelde sızı şeklinde,vücudumda pul pul döküntü ve sivilcelenme başladı peki ben hamile olabilirmiyimki? bi fikir verin lütfen psikolojik değil çünkü düşünmüyorum henüz yani bebek düşüncem yok sizce neden ?

canım ya
bu şekildede hamile kalan var yani korunduğu halde,

evet hamile oladabilirsin olmayada bilirsin ama biz sana bunun cevabını veremeyizki.

bir doktora mecbur görünmelisin olmadı bir ebeye

canım idrardaki beyaz tortular idrar yollarında lökosit yani iltihap olmasından kaynaklanır bol su içmen gerekir ve ağrılarının kaynağıda büyük ihtimalle bu iltihaplnmadan kaynaklam-nıyor dr gittiğinde idrar testi istiyecektir şimdiden geçmiş olsun bol su iç canım

sağol cnm zaten bu konum açalı 1 ay oluyor bende mantar enfeksiyonu varmış tedavi oldum geçti şuanda cnm !!...demek ondanmış o tortular bu ay yine hamiş olabilimiyim heyecanı var adetime 6 gün var ve aynı adet olucağım gibi ağrı var ve göğüslerim okadar gergin ve acıyorki şuanda bunlar var ama varmı yokmu bilemiyorum dua ediyorum inş. bu kez olmuştur bu 7.denememizdi

iyi günler ben 6 haftalık hamileyim. düşük tehlikesi atlattım. ama bazaen ara ara akıntım oluyor. açık kahverengi şeklinde aynısı dünde oldu doktora gittim bebeği gördük. normaldir diyor doktorum ama yinede kafamda soru işareti var cevap bekliyorum

Merhaba bayanlar yeni evliyim bu ay hasta olmadım normalde 16 yada 17sinde oluyordum ama 7 gün geçti adet sancılarım var hamilelikle ilgili belirtilerim yok gibi ama gün içerisinde çok uykum geliyor halsizlesiyorum ve sanki anlık başım dönüyormuş gibi oluyor Birde 1 haftayı geçti mide bulantılarım olmuştu bir kackez test yatırmıştım negatif çıkmıştı sizce hamile olabilirmiyim cevap yazarsanız çok sevinirim

Merhabalar benimde 3 geçiyor normal de düzenli oluyorum ilk defa 3 günüm geçti ama miydem de eşkime kasıklarımda Ağrı var kendimi rahatsiz gibi hissediyorum acaba hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…