Adet sekiz gün gecti

pelinbjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
155
42
28
35
Kizlar adettim 4 gün geçince beta 1.20 di geçen hafta bu hafta test yaptım sekiz gün geçmişti sonuç bu şimdi kan veriyorum sizce

Eklentiler

• IMG_20230814_090549.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20230814_090406.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar adettim 4 gün geçince beta 1.20 di geçen hafta bu hafta test yaptım sekiz gün geçmişti sonuç bu şimdi kan veriyorum sizce
Merhaba! Sonuç gayet net gözüküyor gebelik var gibi. Benim de reglim 6 gün gecikti yani döngü günü 36 diyor programdan takip ediyorum. Bu zamana kadar yaptıgım tüm testlerde negatif gördüm. Sizde net sonuç çıkmış umarım yakın zaman da ben de
De bu sonuç çıkar

Evet cnm
İns cnm üç test tek çizgi di iki kan verdim negatif idi son verdiğim 1.20 di bir hafta geçti test yaptum silik çıktı kan verdim ins cikar

Benim en son ki regli tarihim 10 temmuz’du. 3 gün arayla erken oluyorum 7’sinde 7ağustosta olmam gerekiyordu. Program 9’unu baz alıyor. ve 6 gün gecikme diyor testte de çıkmayınca moralim bozuldu. Netlige kavuşmuyor ya insanın canı çok sıkılıyor. Sizin regliniz düzenliymiş ya. Tam 8.ci günde mi bunu gördünüz

Hayır adet düzensizliği bir iki gün olur bu sekiz gün olmadım

Hamileyimmm

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-14-12-42-27-102_com.android.chrome.webp
    19 KB · Görüntüleme: 60
Tşk ederim isteyen herkesin başına 1.20 den yükseldi iyi mi hamilemiyim
ben hep adet günü öğrendiğim için doktorunuz ne söyledi ise onu dinleyin herkesin hamilelik hikayesi farklı takılmayın başkasınınkine hamileliğinizin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…