Adet sekiz gün gecti

Tşk ederim cnm darisi başına yane test gördüm ama haftaya doktora gideceğim hamiş miyim yane cidden değerim yukselmis
Pelin benim de 6 gün gecikme var. Sence ne yapayım. direk kan mı vereyim yoksa test yapıp pozitifi görene kadar bekleyeyim mi

Pelin benim de 6 gün gecikme var. Sence ne yapayım. direk kan mı vereyim yoksa test yapıp pozitifi görene kadar bekleyeyim mi
Ben bugün 8 günüm test yapacağım çıkmazsa gitmiycem kolum deşik oldu silik çıkınca hemen devlet Hastanesi'ne gittim öğrendim önce test yap iki gün daha bekle geç donleme de olabilir

Ben bugün 8 günüm test yapacağım çıkmazsa gitmiycem kolum deşik oldu silik çıkınca hemen devlet Hastanesi'ne gittim öğrendim önce test yap iki gün daha bekle geç donleme de olabilir
Tamam insallah bende güzel haberi alırım gelişmelerden haberdar edersin olur mu

Kızlar 15 gün önce reglim bitti herhangi bir gecikme olmamıştı şimdi tekrardan kanamam oldu 3 gündür kahverengi ve akıntı şeklinde kanamam var kan değerim 1.20 çıktı doktor hamile olmadığımı söyledi ilk düşüğümde gene bu şekilde çıkmıştı bilemedim adet gecikmemde yok bilgisi olan var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…