Adet sivilcesi çıkarsa hamilelik yok mu demektir?

elmalxix turta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.182
4
116
47
İstanbul
Arkadaşlar ya, klasik adet sivilcem çıktı :tomato:
Daha adete 1 hafta var ve tam zamanında tam yerinde koskoca iltihaplı sivilcem yine çıktı!!!
Sevgili hamişlerimiz, deneyimlerinize güveniyorum...
Şimdi bu boşuna ümitlenme mi demek?

Canim Bir Sivilceylemi ümidini Yitiriyorsunki.. öyle Bile Olsa Kismet Be Canim.. Aylar Bitmezzkkii.. Sağlik Olsun Yeterkii.. Sikma Canini..

elmalı turta'cım

adet sivilcesi derken geleneksel sizde her adet döneminizde çıkan bir sivilceden bahsediyorsun değil mi? yoksa ben adet sivilcesi ve hamilelik arasında pek bir bağ kuramadım açıkçası. ilk kezde senden duydum şimdi.:))

neyse allah gönlüne göre verir inşallah. hayırlısı olsun...

elmalı turta'cım

adet sivilcesi derken geleneksel sizde her adet döneminizde çıkan bir sivilceden bahsediyorsun değil mi? yoksa ben adet sivilcesi ve hamilelik arasında pek bir bağ kuramadım açıkçası. ilk kezde senden duydum şimdi.:))

neyse allah gönlüne göre verir inşallah. hayırlısı olsun...

Evet canım, her ay geleneksel olarak regliden 1 hafta önce çıkan sivilce yine çıktı...
Ondan acaba yok mu dedim...

Arkadaşlar ya, klasik adet sivilcem çıktı :tomato:
Daha adete 1 hafta var ve tam zamanında tam yerinde koskoca iltihaplı sivilcem yine çıktı!!!
Sevgili hamişlerimiz, deneyimlerinize güveniyorum...
Şimdi bu boşuna ümitlenme mi demek?

Canım ben de her ay adet olacağım zaman yüzümde sivilce çıkar, bu ay yine çıktı ama ben hamişim

Sağolun kızlar, yüreğime su serptiniz...
Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan bir sivilce bile beni ümitsizliğe düşürür oldu işte...
Haklısınız, bekleyelim bakalım!

sonucu yazmamışsınız acaba o ay hamile kaldınız mı:D aynı şey bendede ol du da bu ay gene sivilcem çıktı hamile kalmak da istiyorum bu ay ... bakalım hayırlısı benim nolucakfisfisfis

ben su arara sancım var adetime 2 gün var ama adet sancım yok batma gibi aynı bulantım az az oluyor belimde flanda aılar giriyor ama sivilcem de çıktı acaba hamile olupta sivilce çıkanda oldumu cvp lütfeennn :(

ben su arara sancım var adetime 2 gün var ama adet sancım yok batma gibi aynı bulantım az az oluyor belimde flanda aılar giriyor ama sivilcem de çıktı acaba hamile olupta sivilce çıkanda oldumu cvp lütfeennn :(

ewet canım bende öleyim hastalancakmısım gibi sivilcelerim cıktı ama bende hamişim :))) bende acaba deilmiyim diye dusunmustum ama onunla alakalı deil hatta suan da bile yuzumde sivilcelerim gecmedi 8 haftalık hamileyim 9 gircem en yakın arkadasım bana hep kızın olcak diyo ama benim tek istegim eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı bi evlat olması cisiyeti ne olursa olsun nasıl olsa sevilcek :-))

ewet canım bende öleyim hastalancakmısım gibi sivilcelerim cıktı ama bende hamişim :))) bende acaba deilmiyim diye dusunmustum ama onunla alakalı deil hatta suan da bile yuzumde sivilcelerim gecmedi 8 haftalık hamileyim 9 gircem en yakın arkadasım bana hep kızın olcak diyo ama benim tek istegim eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı bi evlat olması cisiyeti ne olursa olsun nasıl olsa sevilcek :-))
brnimde sivilcelerim cikyi:-(

benim de BAT a 6 gün kaldı am adet sivilcem çıktı maalesef.

Back
X