• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktürücü ilaç kullananlar bakabilir mi?

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
Kizlar ben geçen hafta 2 kutu tarlusal içtim.
Adet günüm geçmişti normal dede hep düzensiz zaten.yarin sınavın var bir an önce adet olup rahatlamak istedim ağrılı oluyor çünkü ve Ya olursam sinav gunu diye korkuyordum.
Neyse ben hala adet olmadım sanirim ilaci birakali bugun 5 gun oldu.yarin da sınavım var. Ilaci bıraktıkdan 10 gün sonra oluyormuş ben 2 kutu içtim.
Siz ilaci bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz. Ben 2 kutu içtim bide yarın olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Geciktirici kullansam bu defa iyice dengem bozulcak. :-( şaşırdım ne yapacağımı.

Canim 2 kutu fazla degilmi dogumdan sonra doktorum verdi ama 5 gun ic birak dedi 15 gun sonra oldum

sakın bir de geciktirici falan kullanma. zaten kafana göre 2 kutu içerek hata yapmışsın, daha fazla kafana göre ilaç alma

sakın bir de geciktirici falan kullanma. zaten kafana göre 2 kutu içerek hata yapmışsın, daha fazla kafana göre ilaç alma
Sınava girdim bugün regl olmadım geciktiricide kullanmadım. Yaptım iste bir saçmalık geçen hafta bende zaten düzensiz o da kar etmedi. Ufak bir ağrı kesici icsem, gecikiyor bu ay grip vakası da yaşadım ilaç çok içtim ondan tarlusalda kar etmedi. Sanirim bi hastalığım var bu sorunu sürekli yaşıyorum.

Sınava girdim bugün regl olmadım geciktiricide kullanmadım. Yaptım iste bir saçmalık geçen hafta bende zaten düzensiz o da kar etmedi. Ufak bir ağrı kesici icsem, gecikiyor bu ay grip vakası da yaşadım ilaç çok içtim ondan tarlusalda kar etmedi. Sanirim bi hastalığım var bu sorunu sürekli yaşıyorum.
doktora gittiniz mi?

Doktor direk dogumnkontrol hapı veriyormuş. Hiç kullamaknistemiyorum onun o yuzden gitmedim.
ya bu soruna bağlı bir şey. direkt her şeyde doğum kontrol hapını vermiyorlar sonuçta. sizdeki problemin ne olduğunu bilemeyiz.
bir de doktor seçimini de ona göre yapmak gerek. ben de 6 ay hap kullandım. doktorum da bir başlayıp yıllaarca kullanılmasının yanlış olduğunu söylediği için mümkün olduğunca kısa tuttu bu süreci
siz de görünün. ihmal edilmez böyle şeyler

Back
X