Adet Sokturucuye Ragmen Adet Olmayan Var Mi?

xDerinMavix

Nirvana
Pro Üye
5 Mayıs 2013
33.870
41.414
798
Arkadaslar merhaba.
Son adet tarihim 13 aralik. 10 ocakta tekrar adet olmam lazimdi ama olmadim. Bakalim mudahale etmeden ne zaman gelecek diye beklemeye koyuldum ama gelen giden olmadi.
Neyse takvim 13 subati gosterince yani 1 aydan fazla gecikince artik adet sokturucu aldim eczaneden.
15 subatta adet sokturucu bitti. Bitince 10 gun icinde adet olunuyor diye biliyorum ki ben de onceki sefer 6.gunde olmustum.
Bugun ilacin bitmesinin uzerinden gecen 10.gun ve hala tik yok. Kafayi yicem :KK43:
Basina gelen var mi? Odemden catlayacak durumdayim.

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba.
Son adet tarihim 13 aralik. 10 ocakta tekrar adet olmam lazimdi ama olmadim. Bakalim mudahale etmeden ne zaman gelecek diye beklemeye koyuldum ama gelen giden olmadi.
Neyse taakvim 13 dubati gosterince yani 1 aydan fazla gecikince artik adet sokturucu aldim eczaneden.
15 subatta adet sokturucu bitti. Bitince 10 gun icinde adet olunuyor diye biliyorum ki ben de onceki sefer 6.gunde olmustum.
Bugun ilacin bitmesinin uzerinden gecen 10.gun ve hala tik yok. Kafayi yicem :KK43:
Basina gelen var mi? Odemden catlayacak durumdayim.

Hamile olma ihtimali ?

Bende de aynı sekılde acaba stres le beynin bir oyunu mu
Yok vallla hiç streste yapmıyorum baktım sancıdan ölecem gelmiyor hemen bir test yapıyorum yada almaya giderken bakıyorum gelmiş :D Geçikme olduğundan gelsin die sırf test yapıyorum artık .sonuca bakmadan çöp :D

Yok vallla hiç streste yapmıyorum baktım sancıdan ölecem gelmiyor hemen bir test yapıyorum yada almaya giderken bakıyorum gelmiş :KK70: Geçikme olduğundan gelsin die sırf test yapıyorum artık .sonuca bakmadan çöp :KK70:
Hahah bende de sureklı test yapıyorum 1 2 saat sonra geliyor. Gecen ay testi eczaneden aldım cıktım hissettim :))

Back
X