Adet sonrası gebelik şansı acil yardim

merakliikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
13
2
1
28
Kızlar merhaba benim esim asker 1 aylık izine geldi o burdayken adet oldum bitti 4 gun sonra gitti tekrar adetim bittikten sonra korunmasız iliskiye girdik sizce yıkanır yikanmaz gebe kalinma şansı varmi

5 gun sürüyor bittiği 2 hafta oldu ama benim adetim bittikten sonra esim 4 gun kalabildi yani sormak istediğim temizlenimce bebek kalma şansı varmi

5 gun sürüyor bittiği 2 hafta oldu ama benim adetim bittikten sonra esim 4 gun kalabildi yani sormak istediğim temizlenimce bebek kalma şansı varmi
Yok malesef çünkü regl olduktan sonra yumurtanin olgunlasip catlamasi icin zaman gerekli ki dollenme gerceklesebilsin

Geçen okudugum bir bilgiyi paylaşıyorum

"kadının yumurtlama dönemi genel olarak iki adet arasındaki döneme denk gelse de kimi zaman oldukça ender de olsa bir ay içerisinde iki kez yumurtlama ya da regli döneminde yumurtlama imkanı da olmaktadır.

Bu nedenle genellikle adet kanamasından hemen sonra hamile kalınır mı diye düşünenlere bu durumun oldukça nadir olarak görülmesine rağmen imkansız olmadığını da belirtmemiz gerekmektedir. "

Yani az bir ihtimal de olsa kesinlikle olmaz diye bir şey yok canım

Belli olmaz tatlım bu şekilde hamile kalan da çok.. Benim halam var yaşı da epey kaç tane çocuğu torunu var bana dedi ki "kızım çocuğa adetten temizlenince kalınır.." Seninde öyle olabilir
Erken döllenme geç döllenme meselesi
İstiyormusun istemiyormuşum?

Hersey olabilir bilemeyiz bir ihtimal de olsa olabileceğini belirtmek istedim sadece..kesin yargı yapmamak lazım iyice araştırmadan

Bazen doktorlar adet bitimi ilişki tavsiye edebiliyolar erken yumurtladıysan olabilir neden olmasın

Benimde yumurtlamam adetim bittikten 4 gun sonra...
Kuzeniminkide adeti bittikten 2 gun sonra...
Adet gununu 6 sayarsam ben 10.gunde yumurtluyorum. Kuzenimde 8.gunde.
Sadece kalinabilir imkansiz degildir demek icin yazdim. Zaten sperm 3 gun yasiyorsa neden.olmasin

Canım kalinabilir . Çünkü adetten sonra rahim ağzı açık olduğu için sperm gidebiliyor. Hatta benim ablam adetten sonraki gün tek ilişkiyle hamile kaldı çok var öyle örnek . Sen inancını sağlam tut olabilir kesinlikle :)

Ben ilk hamileliğimde hemen temizleniyodum hiç beklemiyodum 1 dk bile ama kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…