Merhaba bu ay bende 2-5 mart arası 4 gün adet gördüm. Bugün adet biteli 3 gün oluyo ovulasyon testi baya koyulaşmış yani ya akşam ya da yarın sabah yumurtlama olacak gibi. Adet döneminden hemen sonra rahim toplar mı bu kadar hızlı yumurtlama olur mu acabaBen bu ay reglim bittikten 4 gün sonra yumurtlama yaşadım erken yumurtlama olabiliyor. Sizinki yerleşme kanaması da olabilir ya yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması da olabiliyor
Merhaba adetiniz oldu muMerhaba. Adetime var daha bekliyorum. Dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Oldunuz muYok olmadım henüz ama olcam hissediyorum
OlmadımOldunuz mu
İnşallah olmadınız nedir durum :)Olmadım
Hamileyimmmİnşallah olmadınız nedir durum :)
Ayy hadi gözün aydın canım darısı isteyen başına nasip olsun inşallah :)Hamileyimmm
Aminn inşallah Allah razı olsunnnAyy hadi gözün aydın canım darısı isteyen başına nasip olsun inşallah :)
Hayırlı olsun :) beta kaçken kadın doğuma gidip ultrasona girdinizHamileyimmm
Ultrasonda gözükmüyor henüz :)Hayırlı olsun :) beta kaçken kadın doğuma gidip ultrasona girdiniz
Yerleşme de olabilir takviyenin verdiği etki de olabilir hatta yumurtlama kanaması da olabilirKızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mı?
HamileyimYerleşme de olabilir takviyenin verdiği etki de olabilir hatta yumurtlama kanaması da olabilirilişki üzerinden kaç gün geçti ? 15 gün geçtiyse gebelik oluşmuş olabilir tabi ki
Çok sevindim herşey güzellikle devam etsin inşallahHamileyim
Amin inşallahÇok sevindim herşey güzellikle devam etsin inşallah
Hayırlı olsunnAmin inşallah
O yerleşme olmayabilir ama yumurtlama kanaması da olabilir. O zaman sadece döllenme olmuştur ilişkiye girdim çünkü değerlendirdim O günü. Adet tarihime 2 gün kala öğrendim hamile olduğumu çok net çıktı testte kanda da 138 çıktıHayırlı olsunnşimdi baktım yazılara da demek ki o yerleşme lekesi geldikten beş gün sonra bile erken gebelikle cıkmamıs. Tamamen yerleştikten sonra mı hcg yükseliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?