• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sonrası kahverengi akıntı

melisa3552

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
16
5
16
23
Kızlar birşey sormak istiyorum konuyu buraya açmak doğru mu bilmiyorum neyse konuya geleyim 3 aydır bebiş istiyoruz eşimle bat 4 ekim de adet oldum normalde 7 gün sürer 4. Gün adetim bir anda kesildi sonrasında peçeteye silindikçe kahverengi akıntım oldu 2 gün devam etti sonrasında parlak kırmızı renkte aynı peçeteye silindikçe kanamam tekrar başladı sebebi ne olabilir bir bilgisi olan var mı doktora randevu aldım ama daha gününe de var

Canım benim de bat 1 ekimdi tam olarak dediğin şeyleri yaşadım 3 gün sürdü reglm 1 günde erken geldi 30 eylülde oldum çok az geldi ve bittiğini düşünerek eşimle ilişki de oldu sonrasında bir gün sonra tekrar baya rengi kırmızı kanama oldu peceteye gelen , ertesi günüde ciddi bir karın ağrısı yaşadım doktora gittik hatta geçmeyince gecesine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ilaç kullandım ve o karın kramplarım geçti doğal olarak hastanede beta hcg de bakıldı negatifti, uzun oldu biraz ama aynı şeyleri yaşadığım için açıkladım, belki enfeksiyon oldun belki tam sökülemedin her şey olabilir bizler şimdi çocuk istediğimiz için her şeyi ona bağlıyoruz bosver düşünme varsa da bir şey önümüzde ki ay öğren bebiş varsa büyür her şey gönlünce olsun ☺️

Hatta üre değerim düşmüş gebelikte de düşer bu değer kendimde sağlıkçıyım beta bakıldığı halde hala diğer ihtimali düşündüm yani ciddi midem bulantım oldu çünkü, diyorum ya beta bakıldığı halde o ihtimali düşünmeye devam ettim seni anlıyorum o yüzden 🙏

Ya çok teşekkür ederim zaten idrar yolu enfeksiyonum vardı aynı ilişkiden sonra kanamam oldu içimi ferahlattınız çok sağolun

Back
X