• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sorunsalı :(

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
Kızlar merhaba. Ben 26 yasındayım son iki adetim 20 gün altında oldu. Normalde 30 günde bir olurdum şimdi 15-18 gün arası oluyorum. Korkmalımıyım? Doktora adetliyken mi gitmeliyim yoksa bittikten sonra mı?

💙❤️

Kızlar merhaba. Ben 26 yasındayım son iki adetim 20 gün altında oldu. Normalde 30 günde bir olurdum şimdi 15-18 gün arası oluyorum. Korkmalımıyım? Doktora adetliyken mi gitmeliyim yoksa bittikten sonra mı?

💙❤️

Minimum 21 gün ara olmalı diye biliyorum. Son iki adetiniz böyle olduysa bence gitmenizde fayda olabilir. Ayrıca hormon testi için adetinizin 3. günü muayene olmanız gerekiyor. Bekarsanız adetli bir şekilde gitmeniz daha faydalı olabilir. Geçmiş olsun :31:

adetliyken gitmenizde fayda var ama ne olursa olsun ihmal etmeyin.

geçmiş olsun :71:

Mevsim geçişlerinde bu tür şeyler yaşanabilir.

Rahatsız değilseniz biraz daha gözlemleyin durumunuzu. Ona göre doktora gidersiniz.

Ha bu arada 30 gün de normal değil.

Normali hemen hemen 21 gündür.

Son düzenleyen: Moderatör:

💙❤️

sımdı ac gıdın ac tok ıdrar ve ultrsasonla karnından bakıcaklar adetın 3.günü hormon ıcın gene bır tahlıl yapcak
ama suan gıdın
en az 6 ay dogum kontrol hapı verılmesı lazım
cunku kıst olabılır
dogum kontrol hapı verırse pıyasadakı en dogal ve az zararlı hap yasmın bılgın olsun

Kızlar teşekkür ederim yarın gidicem inşallah. Ben pimpirikliyim biraz stres yaptım bi an 😳😳😳

💙❤️

Back
X