- 10 Kasım 2016
- 10
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Adenozin996
-
walla bu hikayeyle hamile cikarsan forumdaki bircok kisi intahar eder heraldeMerhaba ablalarım aranızda yeniyim nisanlimla bir yakinlasmam olmuştu ama bosalma olmamıştı sadece eline gelmişti sildikten yarım saat sonra bana dokunmuştu gebelikten korktum pko hastasıyım zaten doktora gittim doğum kontrole tekrar başladım ilac bitince adet olmadim ama gebelikten dolayı stres yapmıştım gecikmenin üstünden 6 gün geçince beta hcg baktırdım <0.100 çıktı o gün adet oldum asıl sorum şu adetim bitti 2 gün sonra yine başladım bu sürde adet olmadim diye tarlusal içiyordum kutu bitmeden oldum ilacı bıraktım acaba şu an ki adetim ilacı bırakmaya bağlı olabilir mi yoksa gebelikle alakası var mıdır ? teşekkür ederim şimdiden .
Peki karnımda şişlik ve kabizlik var ve adetim bitti yine kanama başladı belirti değil midir bunlar beta hcg kesin sonuç verir mikiiiii bu sartlarda olmasinin imkaaaani yoooookkkk
Bende iki sene ugrastim hamile kalmak bu kadar kolay olsa keskeValla bir buçuk yıldır uğraşıyorum sen hamile kalırsan böyle bizde bi yanlışlık var demektir bendemi öyle denesem napsam bilemedim
Sen sonunda başarmışsın Allah tamamına erdirsin kucağına almayida nasip etsin inşallah bana da dua et bu günlerde karisigim baya adet olmam lazım bi pembe akintim var dünden beri gerisi yok o da wc ye gidince oluyo test yapmaya bile korkuyorumBende iki sene ugrastim hamile kalmak bu kadar kolay olsa keske
Rabbim nasip etti canım sagol insallah herkese dua ediyorum insallah pembe akintin yerlesme kanamasidir ne kadar adete?Sen sonunda başarmışsın Allah tamamına erdirsin kucağına almayida nasip etsin inşallah bana da dua et bu günlerde karisigim baya adet olmam lazım bi pembe akintim var dünden beri gerisi yok o da wc ye gidince oluyo test yapmaya bile korkuyorum
walla bu hikayeyle hamile cikarsan forumdaki bircok kisi intahar eder heraldeyanisi hamile olman imkansiz resmen
Korkunun ecele faydasi yok ben adett olmadan iki gun önce yaptim cikti insallah hamilesindirSen sonunda başarmışsın Allah tamamına erdirsin kucağına almayida nasip etsin inşallah bana da dua et bu günlerde karisigim baya adet olmam lazım bi pembe akintim var dünden beri gerisi yok o da wc ye gidince oluyo test yapmaya bile korkuyorum
Rabbim nasip etsin inşallah sizin yanınızda bunları söyleyince kimisine dalga gibi geliyor ama işte tecrübesiz lik pişmanlık kasigima ağrı giriyor durmadanEger sen bu yontemle hamile kal bende bu yontemi uygulucam.8 aydir ugrasiyoruz cunku
Demeyin öyle vakti zamani olmayinca yapacak birsey yok rabbim tez vakitte nasip etsin insallah imtihan dünyasindayiz unutmayinilk ben intahar ederim herhalde
Dalga degil de pismanliginiz varsa yasamayin bir daha evlenince doya doya yasayin sabredinRabbim nasip etsin inşallah sizin yanınızda bunları söyleyince kimisine dalga gibi geliyor ama işte tecrübesiz lik pişmanlık kasigima ağrı giriyor durmadan
Dün yada bugün olmam lazım ışte bende geçen yıl kürtaj oldum kalp atışları yoktu o yüzden korkuyorumRabbim nasip etti canım sagol insallah herkese dua ediyorum insallah pembe akintin yerlesme kanamasidir ne kadar adete?
Kalbinizi bozmayin sizin oluyor yine de ben iki sene hic hamile kalmamistim insallah hamilesinizdir bekleyin biraz daha o zamanDün yada bugün olmam lazım ışte bende geçen yıl kürtaj oldum kalp atışları yoktu o yüzden korkuyorum
Sağol inşallah Allahım hayırlı sağlıklı versin inşallah herkese isteyene dileyene göz yaşı dokeneKalbinizi bozmayin sizin oluyor yine de ben iki sene hic hamile kalmamistim insallah hamilesinizdir bekleyin biraz daha o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?