Adet tarihi geçenlerrr?

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
Bugün adet günümle birlikte 36. Günüm hünüz adet olmadım testte yapmadım kasık ağrım dışında bi belirti yok hiç içime doğmuyo diye testte yapmak gelmiyo içimden kaç gün geçmesi lazım adetten gün olarak ben pcosum adetlerim çok düzenli değil ama her ay adet olurum mutlaka sadece günleri değişiyor sizce kaç gün geçmesi lazım belli olması için?

ben 36'da öğrenmiştim silik çizgiyle

Nelerdi belirtiler benim bi tek ara ara kasık ağrım var 1 hafta önce çok kötüydü ağrım baya sence giriyodu şimdi ara ara hafîf giriyo
Benim zaten yerleşme kanamam oldu, ondan biraz anladım, iştahsızlık, çarpıntı, sık idrara çıkma, çabuk yorulma, göz kararması, baş dönmesi ve ara ara regl olacakmış gibi ağrılarım vardı

Ya yerleşme kanaması bilmiyorum ama bende de çok az bi kan geldi ama çok açık bi pembe o kadar acaba o muydu yerleşme bilmiyorum

Ya yerleşme kanaması bilmiyorum ama bende de çok az bi kan geldi ama çok açık bi pembe o kadar acaba o muydu yerleşme bilmiyorum
onu bilemem ama çok açık pembe ya da genelde kahverengi olur, yerleşme diye şüphelendiğiniz akıntı geldikten 5-6 gün sonra testte çıkar silik de olsa

Ben adetim dorduncu günü öğrendim

Hayır yani adet olmadım adet günüm geceli dört gün olmuştu
Anladım bende hergün ha olcam ha olcam die bekliyorum ama bişey yok şimdilik işte pcos olduğu için bende bu gecikme normal geliyo ama test yapmayada korkuyorum bakalım

Anladım bende hergün ha olcam ha olcam die bekliyorum ama bişey yok şimdilik işte pcos olduğu için bende bu gecikme normal geliyo ama test yapmayada korkuyorum bakalım
Bende pcos hastasıyım valla bir test yapın bende ne belirti vardı ne başka birşey hatta önceki aylarda daha çok belirtiyle negatifi gormuslugum vardır bir idrar testi yapın valla iyi duruyorsunuz ben adetime iki gün varken negatifi gördüm sonra baktım olmuyorum dördüncü günü çok silik çizgiyle öğrenmiştim merak ettim testinizin sonucunu da haber edin

Yerleşme kanamanız ne zaman oldu. Ben regl 3 gün kala kan testi verdim 0.200 çıkmış yani negatif yarın regl günüm bugün sabah 1 kere kahverengi akıntım oldu. Negatif çıkışta regl olmayıp yada yerleşme kanaması görüp hamile kalanlar olmuş.

geç döllenme olabilir, akıntı devam edip regl olmazsanız 5-6 gün sonra test yapabilirsiniz.

geç döllenme olabilir, akıntı devam edip regl olmazsanız 5-6 gün sonra test yapabilirsiniz.
Pkoslu değilim Bakalım yarın sökülürüm belki yarın regl günüm regl öncesi bir akıntıydı ama hiç regl olacakmışım gibi bir akıntım yok. Bat öncesi hep akıntım olurdu. Bu ay kupkuru resmen bakalım

Yaptım çift çizgi çıktı ama ye yanlış çıkmışsa

Ya adeti yakın oldu Hatte adet mi diye düşündüm baktım başka gelmedi çok ufak bişeydi o yüzden çok üstüne düşmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…