adet tarihime göre 9h6g şehir hastanesi 6h6g dedi

loveisland

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
4
0
6
27
merhaba arkadaşlar adet tarihime göre 9h6g hamileyim diğer hastanelere göre ama şehir hastanesi 6h6g hamile olduğumu söyledi bebeğimin kalp atışını duyan yok bebeğimin kalp atışı duyulabilir mi yoksa kürtaj mı olucağım? deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz geceleri uyuyamıyorum.

Birden fazla doktora gittiniz sanırım size bir şey demediler mı? Bazen geç döllenme oluyor bu yüzden son adet tarihi ve kesenin haftasını birbirini tutmuyor. Ama sizin tarihler arasında üç hafta var ve bu normal mi bilemiyorum lekelenme, kanama, sancı şeklinde belirtileriniz var mı?

sorun orda ya zaten hiçbir doktor bana birşey demiyor bebeğinizin kalp atışı yok kanamanız olursa direk acile başvurun diyorlar ama bi tık yok bende

sorun orda ya zaten hiçbir doktor bana birşey demiyor bebeğinizin kalp atışı yok kanamanız olursa direk acile başvurun diyorlar ama bi tık yok bende
Benim doktorumda altıncı haftada gümbür gümbür kalp atışlarını duymamız lazımdı demişti. Çevremde sekiz dokuzuncu haftada duyan vardı hem de vajinal ultrasonla. Ben hiç duyamadım çünkü bebekte milim ilerleme olmadı. Bence biraz daha bekleyin gerekirse farklı bir doktora daha görünün. Gelişme yoksa yapılacak bir şey yok maalesef. Sağlıksız gebeliği vücut reddediyor zaten

15 marta randevu aldım başka doktordan bakalım neolucak adet tarihime göre 12h1g olucak şehir hastanesinde ki doktor ve radyolojiye göre ise 9h1g olucak ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…