- 1 Nisan 2022
- 96
- 23
- 38
- 32
- Konu Sahibi Kahvelisever
-
Hamile kalanların cinsiyeti hep kadın zaten :)Merhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size cinsiyetinizi söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Sat 11 Şubat CumaMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Erkek diyorum. Nedir cinsiyeti ?Sat 11 Şubat Cuma
Hamile kaldığınız son adet yani 15 ocak. Ben cinsiyeti erkek diyorum ama çokta net diyemiyorum. Nedir cinsiyetiniz ?Son adet tarihimi istiyorsun ondan onceki adet tarihimi kafam karistisat 15 ocak hamile kaldigim ay
Onun oncesi 14 aralik ama ozaman hamile deildim
Kafalar nasil guzelMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Daha belli deil haftaya gidicem kontrole ama en son doktor bir cikinti gordugunu soyledi ama emin deilim erkek diyemem dedi kizda diyemedi haftaya belli olur artik diye umud ediyorumHamile kaldığınız son adet yani 15 ocak. Ben cinsiyeti erkek diyorum ama çokta net diyemiyorum. Nedir cinsiyetiniz ?
12. Haftada ikili testte %85 erkek dedi doktor. Bu hafta netleşecek sanırımErkek diyorum. Nedir cinsiyeti ?
Belli olması lazım değil mi neredeyse 18.haftanıza gireceksiniz :)Daha belli deil haftaya gidicem kontrole ama en son doktor bir cikinti gordugunu soyledi ama emin deilim erkek diyemem dedi kizda diyemedi haftaya belli olur artik diye umud ediyorumkismet
Kesin erkek diyorum :)) Netleşince yine yazar mısınız ?12. Haftada ikili testte %85 erkek dedi doktor. Bu hafta netleşecek sanırım
Tabi ki yazarımKesin erkek diyorum :)) Netleşince yine yazar mısınız ?
18+2 bugun ama son gittigimde 15 haftaliktiBelli olması lazım değil mi neredeyse 18.haftanıza gireceksiniz :)
size de erkek diyorum. Netleşince yazar mısınız ?18+2 bugun ama son gittigimde 15 haftalikti
Yazarim az kaldi zaten haftaya gidicem orenir orenmez yazarimsize de erkek diyorum. Netleşince yazar mısınız ?
Yıl ?13 agustos
2021 baz aldım. Kız diyorum. Nedir cinsiyeti ?13 agustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?