- 20 Kasım 2019
- 3.824
- 5.097
- 158
- Konu Sahibi Kahvelisever
2021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2021
Evet kız2021 baz aldım. Kız diyorum. Nedir cinsiyeti ?
Hangisini istiyosun bilemedim en son adet tarihim 12 mart hamile öğrendiğim adet tarihim 12 nisanMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
2022Hangisini istiyosun bilemedim en son adet tarihim 12 mart hamile öğrendiğim adet tarihim 12 nisan
Erkek diyorum size. Netleşince yazar mısınız ?Hangisini istiyosun bilemedim en son adet tarihim 12 mart hamile öğrendiğim adet tarihim 12 nisan
Tabiki yazarımErkek diyorum size. Netleşince yazar mısınız ?
Bana daha çok var ama sırf merakımdan ilk kez böyle bir şey duyuyorum öğrenince yazarımMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
28 Nisan 2022Merhaba hanımlar
MaalesefHer ayin 28-30 arasinda adet oluyorum henuz hamile degilim. Banada erkek ve kiz icin olabilecek bi kac soyleyinde bende denim bakalim tutcakmi![]()
Kız diyorum. Doktor tahminde bulundu mu acaba ?4 şubat 2022 benim de var mı bi tahmin?![]()
12. haftada %70 erkek dedi doktorum ama pazartesi kesinleşecek kısmetseKız diyorum. Doktor tahminde bulundu mu acaba ?
Kesinleşince yazar mısınız12. haftada %70 erkek dedi doktorum ama pazartesi kesinleşecek kısmetsetahmin için teşekkürler
![]()
Tabi ki veriririmKesinleşince yazar mısınız![]()
Adet tarihinizi kesin bilmelisiniz23 veya 24 şubat adet başlangıcın 2022 şuan 14+4 haftalık hamileyim
Kız diyorum. Doktor tahminde bulundu mu ?23 veya 24 şubat adet başlangıcın 2022 şuan 14+4 haftalık hamileyim
Erkek diyorum. Netleşince yazar mısınız ?28 Nisan 2022
Kız diyorum. Siz ne hissediyorsunuz ?Bana daha çok var ama sırf merakımdan ilk kez böyle bir şey duyuyorum öğrenince yazarımsat 23 Mart 2022