- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Kahvelisever
Ben de kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun mutlaka yazacam size deKız diyorum. Siz ne hissediyorsunuz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun mutlaka yazacam size deKız diyorum. Siz ne hissediyorsunuz ?
Canım senin evet erkek bi hata yapmışım. Gönlündeki olsun inşallah. Kaçıncı bebeğiniz4 şubat 2022 benim de var mı bi tahmin?![]()
16 +4 haftaligim heniz tahmin yok bende kiz hissediyorum insallah rabbim gönlüme gore verir hic bisey söylemedi ultrason ataym da kızlar tahminde bulunun 16 haftalık ilk kesen de var atabilirimKız diyorum. Doktor tahminde bulundu mu ?
Kaçıncı bebeğiniz :) kız diyorum gönlünüzdeki olsun inşallah16 +4 haftaligim heniz tahmin yok bende kiz hissediyorum insallah rabbim gönlüme gore verir hic bisey söylemedi ultrason ataym da kızlar tahminde bulunun 16 haftalık ilk kesen de var atabilirim
Kaçıncı bebeğiniz :) kız diyorum gönlünüzdeki olsun inşallah
Amin ınsallah canım teşekkür ederimKaçıncı bebeğiniz :) kız diyorum gönlünüzdeki olsun inşallah
Benim kısmetse 3. Olucak bi kızım bir de oğlum var sağlıklı gelsin de kız erkek farketmiyor hiç ama benim başından beri erkek doğuyor içime rüyasını da çok gördüm bakalım hayırlısı olsun net belli olunca geri dönüş yaparımCanım senin evet erkek bi hata yapmışım. Gönlündeki olsun inşallah. Kaçıncı bebeğiniz![]()
12 Şubat, bekliyorumMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Erkek. Doktorun tahmini nedir ?12 Şubat, bekliyorum![]()
Erkek diye düşünüyorum ama yanılma olabilir. Gönlünüzden geçen nasip olsun.1 nisan 2022![]()
KızErkek. Doktorun tahmini nedir ?
Garanti mi konuştu yüzdelik dilim verdi mi. Ben hala erkek diyorum
Tabi yazarım teşekkürlerErkek diyorum. Netleşince yazar mısınız ?
Evet kesin kızGaranti mi konuştu yüzdelik dilim verdi mi. Ben hala erkek diyorum![]()
Yanılma payı varmış o zamanEvet kesin kız![]()
merhaba 4 nisan benimMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Hangi yıl ?merhaba 4 nisan benim
4 nisan 2022Hangi yıl ?