Adet tarihini hatirlamiyorum ultrasonlada bn celisiyorum

Mihriban 0987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2022
30
2
1
30
Kizlar merhaba .bn 11 temmuzda korunmadan iliski yasadim ondan once oyle birsey olmadi.fakat ultrasonda suan 23 24 haftalık hamileyim.11 temmuzda hamile kalmis olsam 17 haftalık fln olmasi lazm .bana yardimci olun nasil oluyor bu is

Geç döllenme olsa daha küçük olması gerekmez mi?? 17 bile değil 15. Haftada olmanız lazım 11 temmuzda ilişki yaşadıysanız. Bebek önden gidiyor gelişimi önde desek de 7 hafta çok çok fazla. Bilemedim bir tuhaf konu.

Geç döllenme olsa daha küçük olması gerekmez mi?? 17 bile değil 15. Haftada olmanız lazım 11 temmuzda ilişki yaşadıysanız. Bebek önden gidiyor gelişimi önde desek de 7 hafta çok çok fazla. Bilemedim bir tuhaf konu.
A evet sizin yaklasiminiz daha mantikli iste sin adet tarihinide hatırlamıyorum ki

Son adet tarihinizin 1. Gunu baz aliniyor ya, siz de hatirlamadiginiza gore 11 temmuzdan 2 hafta geri gidin ortalama. ordan itibaren bugune kadar takvimde hafta sayin

Son adet tarihinizin 1. Gunu baz aliniyor ya, siz de hatirlamadiginiza gore 11 temmuzdan 2 hafta geri gidin ortalama. ordan itibaren bugune kadar takvimde hafta sayin
17 haftalık çıkıyor.

Daha önceden de ilişki olmuş olması lazım. Belki siz hatırlamıyorsunuzdur, olamaz mı? 🤯

Back
X