- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi CORUMUNCADISI
-
günaydın kızlar bende sizin gibi şüpeliyim ama ben hiç hamişlik olacağını düşünmüyorum...bana fikir verirmisiniz
ben ağustos ayında 24 de regli oldum eylüldede 28 de başladı ama regli olmadan evde test yaptım 2 kere negatif çıktı ama gebelik belirtisi var gibi hissetim en çokda göğüslerimde kabarcıkalr oluştu ama adet olunca tabi ümidi kesdim adetim 3 gün yoğun geçti d.kontrol hapı bırakınca yoğunlaşmıştı ama normalde 4 veya 5 gün süren adetim bu ay 3 gün sürdü ve bitti hala göğüslerim sızlıyo ve kasıkalrım adet olacak gibi ağrıyor ve krap giriyor anlamadım çok takıldım acaba ondanmı oluyo ??
yinede dediğim gibi ümitli değilim birdahiki reglimi bekleyecem
dırımkızı aynı belirtileri yaşıyorum. adetim 6 gün gecikmeyle geldi. üç kez idrar testi yaptım negatifti. gebelik belirtileri yaşadım adetim gelinceye dek. ama reglim üç buçuk gün sürdü. kasıklarımda yine ağrım var. yazını okuyunca dikkatimi çekti. acaba üstüne görmüş olabilir miyim diye şüphelendim şimdi. :uhm:
ii canım ya kafam karışık biraz
ya ALLAH rızası için biri bana cevab yazsın yardım etsin
ben ayın 5 inde adet oldum normalde beni tam 7 gün sürüyo hiç şaşmadı şimdiye kadar
bu ay dedim gibi ayın 5 oldum 11 inde yıkandım sonra 6 gün geçti bugün tekrar bi kaç damla geldi fakat çok açık pembe şeklinde bu üst üste adet olmak diye bişey varmış acaba ondan mı
bu arada yeni evliyim korkuyorum ilk defa başıma böle bişey geliyo evleneli 6 ay oldu ne olur cevab yazın eğer hamileysem oğlum olursa ismini batuhan koyacağim
ben ayın 5 inde adet oldum normalde beni tam 7 gün sürüyo hiç şaşmadı şimdiye kadar
bu ay dedim gibi ayın 5 oldum 11 inde yıkandım sonra 6 gün geçti bugün tekrar bi kaç damla geldi fakat çok açık pembe şeklinde bu üst üste adet olmak diye bişey varmış acaba ondan mı
bu arada yeni evliyim korkuyorum ilk defa başıma böle bişey geliyo evleneli 6 ay oldu ne olur cevab yazın eğer hamileysem oğlum olursa ismini batuhan koyacağim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?