- 27 Kasım 2022
- 43
- 17
- 3
- Konu Sahibi Siyah Beyazz
-
İnan hiç farkı yokKizlar yardimci olur musunuz adet ile gebelik arasindaki en ayirt edici farklar nelerdir o kadar birbirine benziyorki insan sinir oluyor daha lutfen yardimci olun!!!!
Artik sinir oldum ya surekli insan muallakta klaiyorİnan hiç farkı yok
Bende sık idrara cikma var af buyrun ishal durumu var goguslerde hassasiyet yok ve acikcasi hic adet doneminde goguslerim hassaslasmadi birde bas agrisi var sureklu usume.varKesinlikle katılıyorum farkı yok. Ama adet öncesi yaşadığın belirtiler genelde aynıdır. Çok nadir adet öncesi farklı belirti ortaya çıkar. Ben göğüs ağrısı ve şişliği yaşamazdım asla. Gebe kaldığım zaman bunu yaşadım öncelikle bu yüzden ayırt edebildim hamile kaldığımı anlayabildim yani. Kendini ve genel adet öncesi belirtilerini bilmen gerek bana kalırsa.
Sık idrara çıkma olayı gebeliğin 4. - 5.ayında yaşanacak bir olay. İshal baş ağrısı üşüme gibi belirtiler bana sadece hasta olabileceğinizi anımsattı.Bende sık idrara cikma var af buyrun ishal durumu var goguslerde hassasiyet yok ve acikcasi hic adet doneminde goguslerim hassaslasmadi birde bas agrisi var sureklu usume.var
Ya netten arastirdim ilk haftalarda da cok sk.idrar durumu oluyor birde iki cocugumdada oldu ayni zamanda sadece sol kasikta agri var ozellikle sabahlari cok batiyorSık idrara çıkma olayı gebeliğin 4. - 5.ayında yaşanacak bir olay. İshal baş ağrısı üşüme gibi belirtiler bana sadece hasta olabileceğinizi anımsattı.
ikisindede bariz farklar yoktur belirtileriniz bazı aylara göre cok değişik olsa bileKizlar yardimci olur musunuz adet ile gebelik arasindaki en ayirt edici farklar nelerdir o kadar birbirine benziyorki insan sinir oluyor daha lutfen yardimci olun!!!!
Test yapıp kesinleştirin, adet olmayı da bekleyin. 20 günden fazla gecikme yaşarsanız sorun var demektir.Ya netten arastirdim ilk haftalarda da cok sk.idrar durumu oluyor birde iki cocugumdada oldu ayni zamanda sadece sol kasikta agri var ozellikle sabahlari cok batiyor
Tsk ederim sizdeki.belirtilerin aynisi su an bende mevcut iki gun kaldi adetime bakalim artikBenim sonradan dönüp bakınca farkettiğim şeyler olmuştu. Aşırı bel ağrısı, ara ara üşüme ve grip olacak hissi.
Sabahları adet olacakmış gibi kasık ağrısı ama olmama. Yerleşme kanaması. Ama bize doğal yoldan asla olmaz dedikleri için ben hiç konduramadım, öğrenince anladım aslında fark varmış. Kişiye göre değişir tabi bende bunlar olmazdı adet öncesi.
Onu kesin yapicam biraz daha gecmesini bekliyorum kaldi iki gunumTest yapıp kesinleştirin, adet olmayı da bekleyin. 20 günden fazla gecikme yaşarsanız sorun var demektir.
Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlünüze göre versinTsk ederim sizdeki.belirtilerin aynisi su an bende mevcut iki gun kaldi adetime bakalim artik
Amin insallah insallah bekleyen herkesin gonlune gore en hayirlisini nasip etsin Rabbim ama iste insan istiyor yeni bir can umud ediyorHayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin
Merhaba benim adetime 7 gün var bugün hiç başıma gelmeyen bir durum yaşadım ilk kahverengi kırmızı renkte akıntım oldu sonra parlak kırmızı renge dönüştü ama adet gibi değil yapışkan bir kıvamda acaba yerleşme kanaması mı dedim ama damla damla değil biraz fazla onun dışında kasık ve bel ağrısı var ve ara ara üşüme geliyor kanama sürerse doktora gideceğim iki üç gün devam edip biterse test yaparım sizin kanamanız nasıl olmuştu bu arada bende miyomda var ama hiç böyle bir kanama yapmamıştıBenim sonradan dönüp bakınca farkettiğim şeyler olmuştu. Aşırı bel ağrısı, ara ara üşüme ve grip olacak hissi.
Sabahları adet olacakmış gibi kasık ağrısı ama olmama. Yerleşme kanaması. Ama bize doğal yoldan asla olmaz dedikleri için ben hiç konduramadım, öğrenince anladım aslında fark varmış. Kişiye göre değişir tabi bende bunlar olmazdı adet öncesi.
Merhaba, malesef hic fark yok diyebilirim tabi herkesin farklidir yaşadıkları ama ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Yani test yapacağım güne kadar yaşadığım herşeyi degerlendirme şansım oldu. Mesela adet olacakmisim gibi kasık ağrısı , bel ağrısı yaşadım ( her adet donemim ayni geçer) hatta bu nedenle tedavinin basarisiz olduğunu düşündüğüm anlar bile oldu. Test zamani tahmini 3. Haftalik gebeliğe denk geliyor. Hamilelik belirtilerim ise 6. Hafta ile bıçak gibi girdi hayatıma birden koku hassasiyeti bulanti kusma seklinde.Kizlar yardimci olur musunuz adet ile gebelik arasindaki en ayirt edici farklar nelerdir o kadar birbirine benziyorki insan sinir oluyor daha lutfen yardimci olun!!!!
Bel ağrısı olmustu bendeKizlar yardimci olur musunuz adet ile gebelik arasindaki en ayirt edici farklar nelerdir o kadar birbirine benziyorki insan sinir oluyor daha lutfen yardimci olun!!!!
ben daha önce 2 düşük bir kimyasal gebelik yaşadığım için artık çok net ayırabiliyorum, ancak arkadaşlara da katılıyorum adet dönemine çok benzer belirtiler fakat bende ekstra aşırı terleme, sık idrara çıkma ve sürekli halsizlik uyku hali oluyor. Reglime 3 gün kala hızlı test pozitif çıktı dün beta hcg yaptırdım 357 çıktı yarın tekrar yaptıracağım umarım ikiye katlar, sonra doktor kontrollerime başlarım. Siz de en kısa zamanda doktora gitmişsinizdir umarım.Kizlar yardimci olur musunuz adet ile gebelik arasindaki en ayirt edici farklar nelerdir o kadar birbirine benziyorki insan sinir oluyor daha lutfen yardimci olun!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?