Adet ve gebelik

Papatyaa90

Kimyasallar kraliçesinin Gerçek miniği geliyor 👸🏻
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
1.825
3.153
48
Merhaba kızlar. Size bir şey danışmak istedim şimdi biz 6 aydır bebek istiyoruz ama maalesef bu ayda olmadı 2 kere adet günü beta baktırdım biri 7 diğeri 8 küsürlerde çıktı ve devamında adet oldum. Fakat şöyle bir durum var benim önceden adet ağrılarım sancılarım o kadar kötü olur ki yatsam yatamam kalksam kalkamam O derece süründürürdü beni son 3 aydır ağrılar gitti sadece adet olacağımı hissediyorum o rahatsızlık hissi oluyor ve ufak ağrılarla 5 güne bitiyor adetim. Önceden de pıhtılı parçalı gelirdi yine aynı şekilde devam ediyor ama süründüren ağrılarım geçti aramızda bu durumu yaşayan var mı ? Ya da sebebi nedir acaba bu arada evleneli 16 ay oldu

daha önceki sancılar iltihaptanda olabilir dr gittiyseniz size ilaç vermişse onda. Geçmi olabilir bende ağrı olur ama öyle hafif birgün sürüyo o ağrımda bazende kıvrandırıyo. Beni

daha önceki sancılar iltihaptanda olabilir dr gittiyseniz size ilaç vermişse onda. Geçmi olabilir bende ağrı olur ama öyle hafif birgün sürüyo o ağrımda bazende kıvrandırıyo. Beni
29 yaşındayım yıllardır aynı ağrıyı çekerim ayrıca iltihapla ilgili ilaç kullanmadım sadece son 3 aydır ağrısız geçiyor

Bir kere gittim vajinal ultrasonla baktı ve sorun olmadığını hatta yumurtanın olduğunu değerlendirmemi söylemişti
Bende 1 senedir istiyorum bnde dr tek bikere gittim bana da yumurtalıkların rahmin düzgün güzel dedi daha kısmet olmadı

Bende 1 senedir istiyorum bnde dr tek bikere gittim bana da yumurtalıkların rahmin düzgün güzel dedi daha kısmet olmadı
Bende hormon için kan verdim şimdi canım beklemekten başka çare yok sanırım zamanı var

Eklentiler

• 7A1D7695-F4EC-4678-BA45-B9708917D720.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…