adet zamanı veya adetinin bittiği gün hamile kalan var mıdır?

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
kızlar geçenlerde annemle güne gittim .ordaki kadınlar bizim gibi yeni evlilere önerilerde bulunuyolardı. aman adetliyken ilişkiye girmeyin günah oluyo falan derken , bi de adetliyken ve hemen sonrasında çabuk hamile kalınır dediler. bir kaç hafta sonra bu defa da kayınvaldemle bi güne gittim orda da aynı şeyleri söylediler doğru mu sizce ??

kızlar geçenlerde annemle güne gittim .ordaki kadınlar bizim gibi yeni evlilere önerilerde bulunuyolardı. aman adetliyken ilişkiye girmeyin günah oluyo falan derken , bi de adetliyken ve hemen sonrasında çabuk hamile kalınır dediler. bir kaç hafta sonra bu defa da kayınvaldemle bi güne gittim orda da aynı şeyleri söylediler doğru mu sizce ??

canım ben adettimin bittikten sonra hemen hamile kalmıştım
çünkü o zamanlarda yumurtalıklar çok güçlü oluyormuş

evet bende haram ve sağlıksız diye biliyorum. ama hemen hamile kalınıyo diye duyduğum için netten araştırdım orda da tam tesi yazılıyo. neyse benimki bugün bitti çalışmalara başlayalım, belki denk gelir bu defa :)))

adet dönemi ilişki HARAM bu dönemde çocukta olmaz ama adet bitimi hamile kalma olayı,bittiği gün dene

doğru. adetliyken ilişkiye girmek hem sağlık açısından birçok risk taşıyor hemde haram...

evet adetliyken cinsel ilişiki kadına çok zarar veriyor ve haramda
belirtmek istedim bir önceki mesajda belirtememiştim ben adet bittikten sonraki gündeki beraberlikte hamile kalmıştım

evet bende haram ve sağlıksız diye biliyorum. ama hemen hamile kalınıyo diye duyduğum için netten araştırdım orda da tam tesi yazılıyo. neyse benimki bugün bitti çalışmalara başlayalım, belki denk gelir bu defa :)))

hadi hayırlısı olsun canım

adetken ilişki ne tarz bir fantazi olabılır ne tarz bir zevk olabılır bılmıyorum haram ve saglıksız olmasa bile en azından iğrenç ya düşünemiyorum bile . Ama haram ve saglıksız evet bu cok dogru . Adet öncesi 4 5 gün öncesınde hamile kalmadım fakat adet sonrasınıda bu ay denicem bakalım kalabılcekmiyim :90: o zaman yazarım kesin :34:

adetken ilişki ne tarz bir fantazi olabılır ne tarz bir zevk olabılır bılmıyorum haram ve saglıksız olmasa bile en azından iğrenç ya düşünemiyorum bile . Ama haram ve saglıksız evet bu cok dogru . Adet öncesi 4 5 gün öncesınde hamile kalmadım fakat adet sonrasınıda bu ay denicem bakalım kalabılcekmiyim :90: o zaman yazarım kesin :34:

ıyy haklısın canım bence de öyle. neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Allah bebişlerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasiıp etsin inşallah :)

ıyy haklısın canım bence de öyle. neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Allah bebişlerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasiıp etsin inşallah :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn heycanlanıyorum böyle konuşuncaaa yaaaaa uff bi hamile olsam napcam bilemıyorum

daha çabuk mu hamile kalınabilir bilmiyorum
ama adet bitiminden itibaren hamilelik riski varmıs
ben nedense hep adet döngüsünün ortasına gelen günleri hesaba katmıştım
belki de hep yanlıs günlerde denemisimdir
yabancı forumları filan da okudum da baya bir adet biter bitmez hamile kalan olmus ( özellikle adet süresi daha uzun sürenlerde )
örnekler verilmis mesela 7 gun sürdü 8 .gün deneme yaptınız sperm 3 gun yasıyor diye düsünsen nerdeyse adet döngünün ortasına denk geliyor zaten

ben ilk hamileiğimde regli bitiminde başlamıstım gun aşırı calışmaya olmuştu bu ayda öyle başladım basladıktan 1hafta sonraydı daha önce ki hamileiğimdeki belirtileri yaşadım acaba psikolojık mı anlamadım ama hafataya anlayacam inşallah

ben bılseydım gun asırı yapardım sabah aksam :90: ama işte cok ustune dusmedım yıne de olmadı kızlar bakalım bu ay nolcak su an reglıyım fakat anlamadım 3. günümdeyim ama kahverengı akıntıya dondu bu ay cok acayıp sylerım cıktı sanırım psikololojıden

acaba bu yüzden olmuyo gün aşırı yapmalıyız heralde. bu arada benim eşim denizsubayı olduğu için sürekli seyirde oluyo. seyir dönüşü de ya ben hasta oluyorum yada yumurtlama günlerim geçmiş oluyo. bizde buluşmuşken abartıyoruz :))))

ben bılseydım gun asırı yapardım sabah aksam :90: ama işte cok ustune dusmedım yıne de olmadı kızlar bakalım bu ay nolcak su an reglıyım fakat anlamadım 3. günümdeyim ama kahverengı akıntıya dondu bu ay cok acayıp sylerım cıktı sanırım psikololojıden

canım bu ay benimde çok değişiklikler vardı. aynı şeyleri yaşamısız. ilk gün acayip yoğundu ve mide bulantısı ve ağrıdan kalkamadım. sonra biter gibi oldu ve 3 gündür kahverengi şekilde oluyo. psikolojik de olabilir dediğin gibi. test yapmak istemiyorum çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :(((

evet evet bir mucize olmuştu adet bitiminde nasıl olduysa hamile kalmıştım ..gerçi 8 haftalıkken sonlandırılmak zorunda kaldık ama hamile kalmıştım..sanırım üzerinden 4 sene geçti ve ben hala hamile kalamdım 2aşılama 1 tüp bebek 1 de dondurulmuşlarla tüp denememe rağmen olmadı..görünürde bir sorun da yok ama olmuyor işte..rabbim inşşllah bir mucize yeniden yaşatır bana :)

evet evet bir mucize olmuştu adet bitiminde nasıl olduysa hamile kalmıştım ..gerçi 8 haftalıkken sonlandırılmak zorunda kaldık ama hamile kalmıştım..sanırım üzerinden 4 sene geçti ve ben hala hamile kalamdım 2aşılama 1 tüp bebek 1 de dondurulmuşlarla tüp denememe rağmen olmadı..görünürde bir sorun da yok ama olmuyor işte..rabbim inşşllah bir mucize yeniden yaşatır bana :)

amin canım inşallah hepimiz biran önce anne oluruz

Lütfen biraz araştırma yapın.
Yumurtlama ve regl döngünüz var kadın bireyler olarak. Tahmini regl başlangıcı gününüzden 14-15 gün önce yumurtlama yapıyorsunuz. Buna yumurtlama haftası deniyor. Yumurta ortalama 24-48 saat boyunca en yüksek döllenme halini taşıyor daha sonrasında atılmaya hazırlanıyor, atıldığında ise regl oluyorsunuz:) Reglden sonra, döngünüzün uzunluğuna göre, 7-8 gün boyunca aslında vücudunuzda yumurta bulunmuyor bu sırada bunu üretiyorsunuz. Fakat spermin vücutta bir haftaya kadar kaldığına dair bazı çalışmalar mevcut. O dönemlerde yaşadığınız bir ilişki, yumurtlama döneminizde yumurtaya ulaşmış olabilir. Yoksa reglnizden hemen önce ve hemen sonra hamile kalma olasılığınız çok çok çok düşük. Bu site size yardımcı olabilir: Yumurtlama Dönemi Hesaplama - HESAPLAMA.NET Yumurtlama zamanı yumurta beyazı kıvamında akıntınız olduğu günler olur, ayın içinde siz de döneminizi anlayabilirsiniz aslında.

Regl düzensizliğiniz varsa, aynı zamanda yumurtlama yaptığınız günlerde dengesizlik oluyor. Bu günlere denk getiremediğiniz için de hamile kalamayabilirsiniz. Unutmayın, sürecinizin çok uzarsa tek sorun siz de değil, eşinizde de olabilir.

Kaldı ki regl dönemi seks yapmak, inancınız dışında, hijyenik bir durum değil. Enfeksiyonlara çok daha açık oluyorsunuz. Fakat regl öncesi ve regl zamanı seks yapmanın krampların azalmasına yardımcı olduğu söyleniyor, eğer yaşıyorsanız bilgi olarak aklınızda kalsın.

Back
X