kızlar geçenlerde annemle güne gittim .ordaki kadınlar bizim gibi yeni evlilere önerilerde bulunuyolardı. aman adetliyken ilişkiye girmeyin günah oluyo falan derken , bi de adetliyken ve hemen sonrasında çabuk hamile kalınır dediler. bir kaç hafta sonra bu defa da kayınvaldemle bi güne gittim orda da aynı şeyleri söylediler doğru mu sizce ??
doğru. adetliyken ilişkiye girmek hem sağlık açısından birçok risk taşıyor hemde haram...
evet bende haram ve sağlıksız diye biliyorum. ama hemen hamile kalınıyo diye duyduğum için netten araştırdım orda da tam tesi yazılıyo. neyse benimki bugün bitti çalışmalara başlayalım, belki denk gelir bu defa :)))
adetken ilişki ne tarz bir fantazi olabılır ne tarz bir zevk olabılır bılmıyorum haram ve saglıksız olmasa bile en azından iğrenç ya düşünemiyorum bile . Ama haram ve saglıksız evet bu cok dogru . Adet öncesi 4 5 gün öncesınde hamile kalmadım fakat adet sonrasınıda bu ay denicem bakalım kalabılcekmiyim :90: o zaman yazarım kesin
ıyy haklısın canım bence de öyle. neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Allah bebişlerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasiıp etsin inşallah :)
kızlar geçenlerde annemle güne gittim .ordaki kadınlar bizim gibi yeni evlilere önerilerde bulunuyolardı. aman adetliyken ilişkiye girmeyin günah oluyo falan derken , bi de adetliyken ve hemen sonrasında çabuk hamile kalınır dediler. bir kaç hafta sonra bu defa da kayınvaldemle bi güne gittim orda da aynı şeyleri söylediler doğru mu sizce ??
Kizlar reglim dun bitti hemn basladik calismalara. Bi de biz gunde 2defa yaa hergun yapiyz abartiyo muyuz acaba)
ben bılseydım gun asırı yapardım sabah aksam :90: ama işte cok ustune dusmedım yıne de olmadı kızlar bakalım bu ay nolcak su an reglıyım fakat anlamadım 3. günümdeyim ama kahverengı akıntıya dondu bu ay cok acayıp sylerım cıktı sanırım psikololojıden
evet evet bir mucize olmuştu adet bitiminde nasıl olduysa hamile kalmıştım ..gerçi 8 haftalıkken sonlandırılmak zorunda kaldık ama hamile kalmıştım..sanırım üzerinden 4 sene geçti ve ben hala hamile kalamdım 2aşılama 1 tüp bebek 1 de dondurulmuşlarla tüp denememe rağmen olmadı..görünürde bir sorun da yok ama olmuyor işte..rabbim inşşllah bir mucize yeniden yaşatır bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?