adete 1 2 gün kala negatifden pozitif gören

Firdevsfhm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
456
122
23
Hanımlar regle 2 3 gün kala erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı şimdi normalde yarın regl olmam gerekiyor
böyle olup pozitife dönen oldu mu
ya da o ayinizi regl geçirip öyle gebelik olan

Öncelikle adet gecikmesinden önce gebelik testi yapmak yanıltıcı olabiliyor çünkü kimyasal gebelik yaşama durumu birçok kadında görülebiliyor, bu da hayal kırıklığına sebep oluyor, bunu defalarca yaşamış biri olarak söylüyorum. O sebeple gecikmeden önce testi şahsen önermiyorum. Onun dışında gebeliğimde adet gecikmeme kadar her gün test yapmıştım, hepsi negatifti. Adetimin geciktiği ikinci gün erken gebelik testim silik çizgi göstermişti, normal kaset test de silik gösterdi. Yani ikisinin arasında da fark yok bence ya da bana öyle denk geldi bilemiyorum ama. Kaset test daha ucuzken erken gebelik testi almanın mantığı da olmuyor bu durumda. Gecikmemin beşinci gününe kadar her gün test yaptım ve her seferinde silik çizgiydi. 5. gün ise sonunda net çizgi görmüştüm. Yani halen umut var. İnşaAllah gönlünüzce olur herşey.

Belirtileriniz neydi peki öğrenmeden önce?

ya hadi hayırlısı inşallah
ben adete 11 gün kala erken gebelik testi yaptım days doctor markali silik bir cizhi çıktı görünen çok sevindim nasıl anlatamam
ertesi gün yaptım kaybolmuş dikkatli bakınca çok çok silik hayalet çizgi var yok denilecek gibi bir şey var ertesi gün yaptım bu sefer hiçbir şey yok negatif kan da vermedim bata'da Bir hafta var

İyi akşamlar hanımlar benim de mart gibi kimyasal gebeliğim oldu marttan sonra bu ay ovulasyon testi ile takip yaparak sıkı bir çalışma yaptık bebis icin, yumurtlamanın üstüne 14. Gündeyim sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı.. pozitife dönme ihtimali yok sayılır değil mi 2 gün sonra regl tarihim gelmiş olacak..

Var canım dönme ihtimali , gecikme yaşadıktan sonra normal şartlarda test yapılması uygun, daha doğru sonuç almak için. Ama biz sabırsız olduğumuz için regl gelmeden hemen testleri yapıyoruz , negatif görüyoruz ve üzülüyoruz. Regl gecince yap testi :)

Gerçekten öyle sabredememiş oldum :) inşallah hayırlısı ile vardır bakalım dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…