- 16 Şubat 2025
- 279
- 89
- 13
- 25
- Konu Sahibi orange3752
-
şuan sol göğsümde sızlama başladı regl öncesi normalde karın ve kasık ağrım olur göğüs hassasiyetim olmaz. şuan ince bir sızı gibi başladı. ve hala karın ağrım vs yokcanım kızlarım çiçeklerim
26 sı bat günüm yani 1 günüm var ama hiç adet olacakmış gibi belirtim yok ağrım yok sızım yok göğüs hassasiyetim yok normalde 2 gün kala başlardı ağrılarım sadece bugün 2-3 kere kasığıma 4/5 sn kadar sızı girdi o kadar ama hamile kalmış gibide hissetmiyorum kendimiilk gebeliğimde yorgundum uyku uyuyordum sürekli ve lekelenmem olmuştu ama boş gebelikti. şuan sizce ne yapmalıyım sabredemiyorum
Gebelil testi yap ilk idrarla cikmazsa iki gun sonra yenilersin, regl olmadikca umut her zaman var, inşaallah tez zamanda guzel hsberi alirsincanım kızlarım çiçeklerim
26 sı bat günüm yani 1 günüm var ama hiç adet olacakmış gibi belirtim yok ağrım yok sızım yok göğüs hassasiyetim yok normalde 2 gün kala başlardı ağrılarım sadece bugün 2-3 kere kasığıma 4/5 sn kadar sızı girdi o kadar ama hamile kalmış gibide hissetmiyorum kendimiilk gebeliğimde yorgundum uyku uyuyordum sürekli ve lekelenmem olmuştu ama boş gebelikti. şuan sizce ne yapmalıyım sabredemiyorum
dün gece elimde hamilelik testi olmadığı için ovülasyon yaptım ama ondada pik olması gerekiyor hamile olman için diyorlar. herkeste farklımı etki gösteriyor bu gebelik anlamadım kiGebelil testi yap ilk idrarla cikmazsa iki gun sonra yenilersin, regl olmadikca umut her zaman var, inşaallah tez zamanda guzel hsberi alirsin
Ben reglime 5 gun kala gogsumde hayatim boyunca hic yasamadigim acima ile fark edip test yapmıştım, belirtieizlik de belirtidir belki :)
Evet ben de denemistim ovulasyon testim pik çıkmışti, İnşallah gonlunce olurdün gece elimde hamilelik testi olmadığı için ovülasyon yaptım ama ondada pik olması gerekiyor hamile olman için diyorlar. herkeste farklımı etki gösteriyor bu gebelik anlamadım kiyarın sabah test yapacağım ama hala bi kasık ağrım yok yarın regl olmam gerekiyor
2 farklı test yaptım bugün ikisindede çok aşırı silik çıktı ama hala regl olmadım sizce nasılEvet ben de denemistim ovulasyon testim pik çıkmışti, İnşallah gonlunce olursabredebilirsen kan verirsin bir hafta sonra
Cok hafif golge var gibi, kan verin netlesir bence2 farklı test yaptım bugün ikisindede çok aşırı silik çıktı ama hala regl olmadım sizce nasıl
verdim sonucu bekliyorumCok hafif golge var gibi, kan verin netlesir bence
Ne zaman çıkar sonuç bende merak ettim :)verdim sonucu bekliyorum
kan negatif cıktı hemsire gecıkmenın ılk gunu 4-5 gun sonra tekrar yaptır regl olmazsan dedi ama testlerde pozitif gözüküyor anlamadımNe zaman çıkar sonuç bende merak ettim :)
yalancı pozitif vermiş demek ki ama gelmezse reglin halen ver tabi bir hafta sonra tekrar test markaların neydikan negatif cıktı hemsire gecıkmenın ılk gunu 4-5 gun sonra tekrar yaptır regl olmazsan dedi ama testlerde pozitif gözüküyor anlamadım
yalancı pozitif verebilecek bir markada dğeik aslında prodictor early ile yaptımYa testler
yalancı pozitif vermiş demek ki ama gelmezse reglin halen ver tabi bir hafta sonra tekrar test markaların neydi
Canim naptin kan testi verdinmiyalancı pozitif verebilecek bir markada dğeik aslında prodictor early ile yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?