Gebeliğe Hazırlık Adete 1 hafta kala beta hcg 12 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama saglikli bi hamilelik olup olmadigini o hcgyle degerlendiorlar
hiç yapmicam demiyorum canım gecikim yapıcam şuan zaten 3 haftalık görünüyo belki dayanamazsam 2 güne yaparım ama damarım patladı bugün kolumu kıpırdatamıyorum

hani cumaya kadar bekleyecektık
gene sabredemedin değilmi

hamılesin allahın izniyle lütfen bu kadar telaş etme , daha bebegı görmene kalp atışına kaç hafta var ,
o gunleri nasıl bekleyeceksın ,

hani cumaya kadar bekleyecektık
gene sabredemedin değilmi

hamılesin allahın izniyle lütfen bu kadar telaş etme , daha bebegı görmene kalp atışına kaç hafta var ,
o gunleri nasıl bekleyeceksın ,
yaaa korktummm. şükür ki sabahki sonuçla 3 haftalık olduğunu öğrendim Allahın izniyle

dün gece 7 çıkmıştı devlette yaptırmıştık güvenemedim bugün sabah özelde yaptırdım 12ye yükselmiş var mı yok mu hala emin değilim bugün yumurtladan sonraki 12.günüm
Erken yaptirmissin ve değerin yükseliyor bence hamilesin. Dikkat et kendine

test manyağı oldum şimdi yaptım son bi tanem kalmıştı ben ona baktım o bana baktı sonra bu hale geldi bakışmamız

Eki Görüntüle 2177214 test manyağı oldum şimdi yaptım son bi tanem kalmıştı ben ona baktım o bana baktı sonra bu hale geldi bakışmamız
Ama sen hakikatten söz dinlemiosun :)) yahuu hamilesin dedik 3 haftalik beta hcg bile oyle cikmis o o kadar guclu ki bebis ben burdayim dio 3 haftalikken... milletin gecikmeye ragmen gozukmuyor bir sure sukret haline :)

Ama sen hakikatten söz dinlemiosun :)) yahuu hamilesin dedik 3 haftalik beta hcg bile oyle cikmis o o kadar guclu ki bebis ben burdayim dio 3 haftalikken... milletin gecikmeye ragmen gozukmuyor bir sure sukret haline :)
öyle kuzum aynen ama inan can sıkıntısından elimde kalmış ya dedim bit artık dur yapayım yoksa inan şükrediyorum vede sana dua ediyorum

öyle kuzum aynen ama inan can sıkıntısından elimde kalmış ya dedim bit artık dur yapayım yoksa inan şükrediyorum vede sana dua ediyorum
Cok sagol esim haftaya iş icin sehir disinda olucak gidiyor benim bat günü yani yok diyorum ki adet oldum desem hamile oldugumu ogrenirsem sonra o geldiginde randevu alsam doktordan cumartesiye agrim var gidelim desem hayir demez orda gorsek yavruyu hayaller hayaller .
. Bu arada ilk cocugu bekliyorum sanar goren 4 yasinda bir oglum var :)) ama heycan ayni heycan hic degismedi

kuzum benimde öyle ama benim heyecan ov testi aldım ya acaba dedim ilk aydan olur mu ki neyse olmazsa da tecrübe olur ikinci ay daha iyi kullanırım bide benim komik oldu erken başlamışım son 1 test kalmış elimde onun 1 gün öncesi pik olmuş akşam mı yapsam sabah mı allah kaldım öyle sabah inanılmaz ağrıyla uyanınca bide ıslaklık anladım çatladığını yaptım testi silik olmuş

Bu işler nasip geecekten oglumda bir gun korunmadik o gün oldu :)) 2 aydie 2 inciyi deniyoruz olmadi bakalim bu ay tutar insallah hayirlisiyla ... brn dr hayatimda ilk kez ovulasyon testi kullandim benim dongum uuzn oldugu icin bekledigim gini 17inci gün pik yapti

benm döndü de uzun ama 25 ve 26 pik oldu 27de silikti

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…