Gebeliğe Hazırlık Adete 1 hafta kala beta hcg 12 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç yapmicam demiyorum canım gecikim yapıcam şuan zaten 3 haftalık görünüyo belki dayanamazsam 2 güne yaparım ama damarım patladı bugün kolumu kıpırdatamıyorum
Ah canm kiyamam beceriksiz hemsireler yuzunden bole oluor hep.. Ins saglicakla gelir yavrun

Ah canm kiyamam beceriksiz hemsireler yuzunden bole oluor hep.. Ins saglicakla gelir yavrun
aynen canım özelde aldırdım bide mosmos olmuş ağrıyo bugün 2.günüm 2 katına çıkmış mı diye bakacaklar çıkmışsa bu son test sonra günüm geçince 1 tane daha yapılacak ondan sonra 7.haftaya kadar doktor yok :)

Kese zaten 4+6 cu haftadan itibaren karindan gorunuor canm bnm ole oldu tabi ondan snra sikinti bitiormu bitmio buseferde kalp atislari icin stres yapiors ☺

Kese zaten 4+6 cu haftadan itibaren karindan gorunuor canm bnm ole oldu tabi ondan snra sikinti bitiormu bitmio buseferde kalp atislari icin stres yapiors ☺
valla canım benim 2 kat artış olunca rahatladım desem yeridir şükür bugün de ağrım nerdeyse bitti denecek kadar azaldı yolunda gibi şuan mevlam eyler eylerse güzel eylermiş sarı akıntı bollaştı bende

Ii masaallah daim olsin canm agridan kokrkma kiminin hamilelgi agrili olur kii insaallah sende oda olmaz sagliklik sihatli kucaginiza almak nasip olsn ins

Ii masaallah daim olsin canm agridan kokrkma kiminin hamilelgi agrili olur kii insaallah sende oda olmaz sagliklik sihatli kucaginiza almak nasip olsn ins
şükür bugün olmadı biraz akşam üzeri oldu oda yoruldum ondandır belki adet olmazsam doktoruma gidicem bugün tutturmuşlar bi kimyasal olabilir yok bilmem şu bu doktoru aradım dedi 2 kat artış olursa gebelik vardır 10 gün sonra gel bakalım

aldım sonucumu bugün 2.günüm 7den 25e yükselmiş 2 günde biraz içime su serpildi şimdi dualarınızı eksik etmeyin :)
Merhaba konu üzerinden epey zaman geçmiş ama gebeliginiz sağlıklı ilerledimi bende 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dünde 24 çıktı beta çok korkuyorum buda kimyasal olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…