- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Benim var canımt
sağol canım darısı sana inşallah
şimdiden yerini hazırlayalımBenim var canım1 yaşında kızım var
Darisi tüm isteyenlere inşaAllah
Banada 2.ye olabilir azck ilerde
şi
şimdiden yerini hazırlayalım
allah arattırmasın canımyürümesini bekliyorum kizimn yürüsün başlıcam
Amiiinm inşaAllah canım benimallah arattırmasın canım
Ah canm kiyamam beceriksiz hemsireler yuzunden bole oluor hep.. Ins saglicakla gelir yavrunhiç yapmicam demiyorum canım gecikim yapıcam şuan zaten 3 haftalık görünüyo belki dayanamazsam 2 güne yaparım ama damarım patladı bugün kolumu kıpırdatamıyorum
aynen canım özelde aldırdım bide mosmos olmuş ağrıyo bugün 2.günüm 2 katına çıkmış mı diye bakacaklar çıkmışsa bu son test sonra günüm geçince 1 tane daha yapılacak ondan sonra 7.haftaya kadar doktor yok :)Ah canm kiyamam beceriksiz hemsireler yuzunden bole oluor hep.. Ins saglicakla gelir yavrun
Hadi gözün aydın :)aldım sonucumu bugün 2.günüm 7den 25e yükselmiş 2 günde biraz içime su serpildi şimdi dualarınızı eksik etmeyin :)
Hadi gözün aydın :)
Kese zaten 4+6 cu haftadan itibaren karindan gorunuor canm bnm ole oldu tabi ondan snra sikinti bitiormu bitmio buseferde kalp atislari icin stres yapiors ☺aynen canım özelde aldırdım bide mosmos olmuş ağrıyo bugün 2.günüm 2 katına çıkmış mı diye bakacaklar çıkmışsa bu son test sonra günüm geçince 1 tane daha yapılacak ondan sonra 7.haftaya kadar doktor yok :)
valla canım benim 2 kat artış olunca rahatladım desem yeridir şükür bugün de ağrım nerdeyse bitti denecek kadar azaldı yolunda gibi şuan mevlam eyler eylerse güzel eylermiş sarı akıntı bollaştı bendeKese zaten 4+6 cu haftadan itibaren karindan gorunuor canm bnm ole oldu tabi ondan snra sikinti bitiormu bitmio buseferde kalp atislari icin stres yapiors ☺
Ay cok guzel, tebrikler canim, sag salim kucagina alirsin insallah.aldım sonucumu bugün 2.günüm 7den 25e yükselmiş 2 günde biraz içime su serpildi şimdi dualarınızı eksik etmeyin :)
Ben sana demistim ama normal sürectesin diye :)aldım sonucumu bugün 2.günüm 7den 25e yükselmiş 2 günde biraz içime su serpildi şimdi dualarınızı eksik etmeyin :)
amin canım sende inşallah şimdi adet gecikmesini bekliyorum sonra doktorumaAy cok guzel, tebrikler canim, sag salim kucagina alirsin insallah.
Ii masaallah daim olsin canm agridan kokrkma kiminin hamilelgi agrili olur kii insaallah sende oda olmaz sagliklik sihatli kucaginiza almak nasip olsn insvalla canım benim 2 kat artış olunca rahatladım desem yeridir şükür bugün de ağrım nerdeyse bitti denecek kadar azaldı yolunda gibi şuan mevlam eyler eylerse güzel eylermiş sarı akıntı bollaştı bende
şükür bugün olmadı biraz akşam üzeri oldu oda yoruldum ondandır belki adet olmazsam doktoruma gidicem bugün tutturmuşlar bi kimyasal olabilir yok bilmem şu bu doktoru aradım dedi 2 kat artış olursa gebelik vardır 10 gün sonra gel bakalımIi masaallah daim olsin canm agridan kokrkma kiminin hamilelgi agrili olur kii insaallah sende oda olmaz sagliklik sihatli kucaginiza almak nasip olsn ins
ay evet canım dokturumda dedi 2 gün sonra 25 30 civarı bişey cıkarsa gebesin diye de içim rahat değildi kimyasal olabilir diye diye başımı şşirdiler :)Ben sana demistim ama normal sürectesin diye :)
Merhaba konu üzerinden epey zaman geçmiş ama gebeliginiz sağlıklı ilerledimi bende 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dünde 24 çıktı beta çok korkuyorum buda kimyasal olur diyealdım sonucumu bugün 2.günüm 7den 25e yükselmiş 2 günde biraz içime su serpildi şimdi dualarınızı eksik etmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?