Adete 1 hafta kala çıkar mı

Hamileliği mi adete 1 hafta kala öğrendim. idrar gebelik testi ve kanımda çıktı. İçin de kalmasın bence kan ver direk çıkar sonuç.

Hamileliği mi adete 1 hafta kala öğrendim. idrar gebelik testi ve kanımda çıktı. İçin de kalmasın bence kan ver direk çıkar sonuç.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim mayıs ayında 8 haftalık düşüğüm var ve çok üzülüyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin).. İnşallah yanıltmaz bu test beni.

Bir ihtimal tabiki ben tam anlamadim ama siz cocuk istiyormusnuz peki? Adet gectikten sonra net cikar kesin.
Şu an için düşünmüyorduk ama olsa güzel olur heveslendim sanki bir an dayanamayıp sabah kan verdim bakalım hayırlısı artık. Belki varsa bile çıkmayabilir ama dediğim gibi dayanamadım

Yorum yapan herkese teşekkür ederim mayıs ayında 8 haftalık düşüğüm var ve çok üzülüyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin).. İnşallah yanıltmaz bu test beni.
Aminn, sizde inşallah hamilesinizdir

Şu an için düşünmüyorduk ama olsa güzel olur heveslendim sanki bir an dayanamayıp sabah kan verdim bakalım hayırlısı artık. Belki varsa bile çıkmayabilir ama dediğim gibi dayanamadım
Hayirlisi olsun erkeni geci yok inanki günümüzün hastaligi kadin hastaligi olmus olursa hayirlisi olsun insallah kan degerin cikarsa yaz cok heycanli ben 3 yildir istiyorum ama olmadi pkoluyum ins olur arrtik gebe kalmak kolay degil wallahi iliskiye gir tamam oldu pat diye insan öyle dusnuyor ama öyle degilmis

Haklısınız, çok ümidim yok ama bakalım. Amin inşallah en hayırlısı neyse o olsun. Siz de inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız ve sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsınız Allahın izniyle

Insallah tsk ederim canim cikmadi mi degerlerin hala

Insallah tsk ederim canim cikmadi mi degerlerin hala
Değerim çıktı, tam olarak 0'dı. Bir ihtimal olsa az yüksek olurdu bence. Böyle direkt 0 çıktıysa hamilelik yoktur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…