• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta kala tek çizgi

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Adetime 1 hafta kala gebelik testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm... erken mi yaptım sizce, erken gebelik testi değildi.
Belirtilerin birçoğu mevcut bu kez oldu diyordum ancak yine moralim bozuldu.
Çok mu erken yapmışım kızlar :(

Adetime 1 hafta kala gebelik testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm... erken mi yaptım sizce, erken gebelik testi değildi.
Çok mu erken yapmışım kızlar :KK43:
Arkadaşım merhaba, yumurtlama zamanını biliyor musun? Ve emin misin?
30günde bir adet gören kadın ortalama 14-15.gün yumurtlar, ben 11. Gün yumurtladım ve hamile kaldım o süreçte. Adetime 8 gün kala idrarda çıktı, kanda ise 13tü. Sen geç yumurtluyor olabilirsin ve geç döllenme olmuş olabilir ve henüz çıkmayabilir. Yumurtlamayı bilmek önemli. ❤️

Arkadaşım merhaba, yumurtlama zamanını biliyor musun? Ve emin misin?
30günde bir adet gören kadın ortalama 14-15.gün yumurtlar, ben 11. Gün yumurtladım ve hamile kaldım o süreçte. Adetime 8 gün kala idrarda çıktı, kanda ise 13tü. Sen geç yumurtluyor olabilirsin ve geç döllenme olmuş olabilir ve henüz çıkmayabilir. Yumurtlamayı bilmek önemli. ❤
Son iki aydır 35-40 günde bir adet oluyordum. Ondan önceki aylar ise 32-33 günde bir.
Dengem son 2 aydır yerlerde. Bilemedim.
Yumurtlama zamanım ise buna göre değişkenlik gösteriyor maalesef..
Beklemek de çok yıpratıyor insanı...
Teşekkür Ederim yorumun için:)

Benimde belirtilerim çok kuvvetliydi, 10 gün kala normal test yaptım çıkmadı,
3 gün sonra yani adete bir hafta kala erken testlerden aldım onda çıkmıştı ikinci çizgi. :) Hatta akşam yapmıştım.
Erken test yap bir de canım.

Erken tabi boşa kendini üzme adetin geçerse yap

Benimde belirtilerim çok kuvvetliydi, 10 gün kala normal test yaptım çıkmadı,
3 gün sonra yani adete bir hafta kala erken testlerden aldım onda çıkmıştı ikinci çizgi. :) Hatta akşam yapmıştım.
Erken test yap bir de canım.
Teşekkür ederim, bakalim ondan deneyecegim galiba , umut oldunuz ;)

Canim cok erken yapmissin. Benim 4 gun gecmesine ragmen idrar testinde cikmadi kan testinde ogrendim. Bence bos yere uzme kendini biraz daha sabret insaallah vardir canim

Canim cok erken yapmissin. Benim 4 gun gecmesine ragmen idrar testinde cikmadi kan testinde ogrendim. Bence bos yere uzme kendini biraz daha sabret insaallah vardir canim
Çok sağol canım inşallah bu ay tutmuştur:)
Senin geç döllenme miydi peki? Kan testini ne zaman yaptın?

Çok sağol canım inşallah bu ay tutmuştur:)
Senin geç döllenme miydi peki? Kan testini ne zaman yaptın?
Kan testini bir hafta gecince yaotim canim 269 cikti. Ama onceki gebeligimi 5 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim. Her hamilelik farkli olabiliyor. 4 gun gecip de negatif cikinca kesin yok demistim ama hamileymisim. Umudunu kaybetme insaallah Allah gonlune gore verir canim

Kan testini bir hafta gecince yaotim canim 269 cikti. Ama onceki gebeligimi 5 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim. Her hamilelik farkli olabiliyor. 4 gun gecip de negatif cikinca kesin yok demistim ama hamileymisim. Umudunu kaybetme insaallah Allah gonlune gore verir canim
Inşallah canım teşekkürler. Ben de ilk gebeliğimi adet günümde öğrenmiştim. Silik bir çizgi idi. Ikinciyi istiyoruz ama meleğim hala gelmedi.
Allah isteyen herkese versin.

Inşallah canım teşekkürler. Ben de ilk gebeliğimi adet günümde öğrenmiştim. Silik bir çizgi idi. Ikinciyi istiyoruz ama meleğim hala gelmedi.
Allah isteyen herkese versin.
Benim de 3. Bebegim insaallah saglikla gelirse. Daha kadin doguma gitmedim bir hafta 10 fmgun sonra gitmeyi dusunuyorum insaallah kalp atisini da duyarim gittigimde👐 Allah isteyen herkese nasip etsin canim hic uzme kendini adet gununu bekle bence beklemek cok zor biliyorum ama. :)

Benim de 3. Bebegim insaallah saglikla gelirse. Daha kadin doguma gitmedim bir hafta 10 fmgun sonra gitmeyi dusunuyorum insaallah kalp atisini da duyarim gittigimde👐 Allah isteyen herkese nasip etsin canim hic uzme kendini adet gununu bekle bence beklemek cok zor biliyorum ama. :)
Bebegin sağlıkla gelsin inşallah:)
Allah bir avazda kurtarsın :emir_bebek:

Bende 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve tek çizgi. Bence de biraz erken yapmışsın üstelik erken gebelik testi de değilmiş. Şuan bende hamilelik belirtilerini fazlasıyla yaşıyorum ama yine de test yapmak istemedim.

Bende 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve tek çizgi. Bence de biraz erken yapmışsın üstelik erken gebelik testi de değilmiş. Şuan bende hamilelik belirtilerini fazlasıyla yaşıyorum ama yine de test yapmak istemedim.
Normal test vardı evde kullanayim dedim :)
Yarın da pazar, pazartesi erken gebelik testi alacağım inşallah, sen de gelişmeleri yazarsın olur mu ;)

Back
X