Adete 11 gün kala erken belirti yaşayanlar varmı aramızda ??

Canm meraba bende sana yazmak için girmistim naptin varmi bi gelisme benim normalde bugün bilemedin en geç 11 ine olmam lazım gelen giden yok birde dün sari bi akinti geldi nedenini bilmiyorum başına böyle birsey gelen varmi aranizda
Naptın canım yaptın mı test ?

Merhaba canım bende senle aynı durumdayım adete 11 gün var 26-27 Nisan değerlendirdim ama bende pko var 🥹 buna takılı kalmalımiyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ çokda üzülüyorum artık uzun zaman oldu 4 yıla gircez.. benimde şuan yumurtlamadan 1 hafta geçti dün göğüs ağrım başladı aşırı uykum var yumurtlamadan beri bide sağ kasık ağrısı sap taraf aslında benim pko kistlerimin olduğu yumurtalık umutlanamıyorumda 🥹🙏🏼
Naptın canım adet oldunmu ?

Evet canım adet oldum 🥹
Beninde dün olmama gerekiyodu daha olmadım. Cuma günü akintıyla hafif pembe kan geldi ped taktim ogun hicbisey gelmedi cumartesi gunude bulanik sütlu kahve akintim geldi kasıklarimda agrimaya baslamisti sokulucem heralde dedim bu sefer yine ped taktim gelen giden yok. Dunden beride kasıklarım patlıcak gibi ama hicbisey gelmiyo peceteyle sildigimde beyaz normal akinti var.

Beninde dün olmama gerekiyodu daha olmadım. Cuma günü akintıyla hafif pembe kan geldi ped taktim ogun hicbisey gelmedi cumartesi gunude bulanik sütlu kahve akintim geldi kasıklarimda agrimaya baslamisti sokulucem heralde dedim bu sefer yine ped taktim gelen giden yok. Dunden beride kasıklarım patlıcak gibi ama hicbisey gelmiyo peceteyle sildigimde beyaz normal akinti var.
Test yaptın mı ☺️🙏🏼

Back
X