Merhaba kizlar adetime 2 gün var. Yaklasik 1 haftadir bel agrisi ve hafif kasik agrisi cekiyorum. Islaklik hisside var seffaf akintim var. Bugun doktora gittim ultrasyondan bisey goremedim dedi. Kan aldilar sonuc yarin gelecek. Sizce varmidir bisey? Adete 2 gun kala gozukmezmi ultrasyonda ? Bu durumu yasayanlar yazsa
Biliyorum mumkun olmadigini ama kendisi ultrasyon yapalim dedi yapti bisey goremedim henüz dedi. Yinede kan alalim dedi sonuc yarin gelecekAdet gecikip Hamile olduğunu öğrenip iki hafta sonra ultrason da bir şeyler görebilirler siz adetiniz gecikmeden görmeyi bekliyorsunuz mümkün değil
İnşallah güzel çıkar sonucunuz. ama kendisi de bir şey görmek için ultrasona bakmamıştır muhtemelen rahim kalınlaşması görebilir görse görseBiliyorum mumkun olmadigini ama kendisi ultrasyon yapalim dedi yapti bisey goremedim henüz dedi. Yinede kan alalim dedi sonuc yarin gelecek
Beyaz seffaf ve bazen kremsi akintim var hep islaklik hissi varAdet gecikip Hamile olduğunu öğrenip iki hafta sonra ultrason da bir şeyler görebilirler siz adetiniz gecikmeden görmeyi bekliyorsunuz mümkün değil
Olabilir buna kesin bir gebelik belirtisi diyemeyizBeyaz seffaf ve bazen kremsi akintim var hep islaklik hissi var
Evet bisey demedi ama rahim kalinlasmasi adetten oncede oluyor zaten o normal bisey.İnşallah güzel çıkar sonucunuz. ama kendisi de bir şey görmek için ultrasona bakmamıştır muhtemelen rahim kalınlaşması görebilir görse görse
Hayirlisi yarini bekliyecemOlabilir buna kesin bir gebelik belirtisi diyemeyiz
Gebelik oluştuysa önce rahim kalınlaşmaya başlar Buradan da anlayabilirler gebeliğin olabileceğini Adet yakınken de kalınlaşma olur.Evet bisey demedi ama rahim kalinlasmasi adetten oncede oluyor zaten o normal bisey.
Bisey demedi ama o durum adetten öncede oldugu icin söylememistir.Ancak rahim duvarı kalınlaşmış mı onu görür şu an. Kese gözükmesi için 5. Haftada olmanız gerekir.
Evet bisey demedi o yüzden sanirim. Ins vardir kanda kesin cikar zatenGebelik oluştuysa önce rahim kalınlaşmaya başlar Buradan da anlayabilirler gebeliğin olabileceğini Adet yakınken de kalınlaşma olur.
Evet muhtemelen. Kan tahlili istediyse orda belli olur. Beta hcg 5 üzeri olmalı.Bisey demedi ama o durum adetten öncede oldugu icin söylememistir.
Sonuc yarin gelecek ins vardir. Daha önce belim hic bu kdr kasilmamisti süphe duyuyorum.Evet muhtemelen. Kan tahlili istediyse orda belli olur. Beta hcg 5 üzeri olmalı.
Hayırlısı olsun.Sonuc yarin gelecek ins vardir. Daha önce belim hic bu kdr kasilmamisti süphe duyuyorum.
Amin tsk ederimHayırlısı olsun.
İdrar testi yapmadnız mı peki orda belli olabilirdi silik vsSonuc yarin gelecek ins vardir. Daha önce belim hic bu kdr kasilmamisti süphe duyuyorum.
Yaptim dun sabah cikmadi. Ama sanirim idrar testi kan testi kdr guvenilir degil.İdrar testi yapmadnız mı peki orda belli olabilirdi silik vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?