- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
- 33
- Konu Sahibi YaparsinMinii
-
tesekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallahTebrikler
İdrar fazla gelince bu şekilde dağılma oluyor. Malesef tek çizgi CanımKızlar bakarmisiniz fotoya neden dağıldı tek çizgi , yok demek demi bu adete 4 gün var.Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin
Bende geçen hafta öğrendim son 4 tane yaptığım ovülasyon testi böyleydiKızlar gecenin bu saatinde yazıyorum kusura bakmayın. Deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile bi denemek istedim böyle çıktı. Adetime 2 gün kaldı. Böyle çıkması gebelige işaret olabilir mi
Canım senin nasıl çıktı foto atar mısın bende bugün yaparım belki çarşmaba bat günüm varsa çıkar mı acaba çok istiyorum 4 aydır ovulasyon ile denedim bu ay saldım yapmadım test felan evde bolca varBende geçen hafta öğrendim son 4 tane yaptığım ovülasyon testi böyleydi
Canım merhaba adet günü gebelik öğrenmişsin çoooookkk güzel ama sormak istediğim birşey var adet sancın oldu mu o tarihe kadar benim sancım 7 gün önceden başlardı göğüs hassasiyetimde bu ay 4 gün kala başladı gecikti biraz ama göğüs hassasiyetim diğer Aylar kadar yoğun değil bu ay farklı olarak yumurtlama günümden 4 gün sonra peçeteye kanlı akıntım geldi devamı olmadı 1 defalıktı birde cumartesi günü gece yatarken çok üşüdüm sabah terleyerek uyandım aklım karıştı biraz çok uğraşıyorum bebiş için adet gecikmesi yaşayana kadar test yapmak istemiyorum sadece regl belirtisi de hamilelik olabilir mi bunu merak ediyorum çarşamba bat günüm bekleyip göreceğiz
ya ben başka birine cevapla yazmışım kusura bakma ordan bakabilirsin attım fotoğrafıCanım senin nasıl çıktı foto atar mısın bende bugün yaparım belki çarşmaba bat günüm varsa çıkar mı acaba çok istiyorum 4 aydır ovulasyon ile denedim bu ay saldım yapmadım test felan evde bolca var
Eki Görüntüle 2797800
Bende 1 ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamam olduktan sonra hala devam ettim 2.yumurtlama olurda ikiz gebelik şansım olur falan falan diyeAma hastalığıma 2 gün kala yaptım çok koyuydu hamilelik testine bi türlü cesaret edemedim ilk başta Sonra reglim 3 gün gecikince yaptım silikte olsa çıktı 2 gün sonra farklı markanın alıp yaptım o daha net çıktı kan testi falan yaptırdım şimdi doktor araştırıyorum Rabbim gönlündekini nasip etsin sanada
Evet evet benimde regl sancım oldu 1 hafta önce kasıklarımda ağrı göğüslerde şişme ve hassasiyet hatta bende bu seferde olmadı reglim başlıcak diye düşündüm ama farklıymış ağrısı benim karın ağrım olmazdı bide o oldu bende biraz kasık ağrısı dışında benim hiç kanamam olmadı ama seninkide yerleşme kanaması olabilir bi arkadaşımında öyle biraz gelmiş o aldı bile bebişini kucağınaEki Görüntüle 2797800
Bende 1 ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamam olduktan sonra hala devam ettim 2.yumurtlama olurda ikiz gebelik şansım olur falan falan diyeAma hastalığıma 2 gün kala yaptım çok koyuydu hamilelik testine bi türlü cesaret edemedim ilk başta Sonra reglim 3 gün gecikince yaptım silikte olsa çıktı 2 gün sonra farklı markanın alıp yaptım o daha net çıktı kan testi falan yaptırdım şimdi doktor araştırıyorum Rabbim gönlündekini nasip etsin sanada
Eki Görüntüle 2797800
Evet evet benimde regl sancım oldu 1 hafta önce kasıklarımda ağrı göğüslerde şişme ve hassasiyet hatta bende bu seferde olmadı reglim başlıcak diye düşündüm ama farklıymış ağrısı benim karın ağrım olmazdı bide o oldu bende biraz kasık ağrısı dışında benim hiç kanamam olmadı ama seninkide yerleşme kanaması olabilir bi arkadaşımında öyle biraz gelmiş o aldı bile bebişini kucağınaEki Görüntüle 2797800
Bata 2 kalaEvet evet benimde regl sancım oldu 1 hafta önce kasıklarımda ağrı göğüslerde şişme ve hassasiyet hatta bende bu seferde olmadı reglim başlıcak diye düşündüm ama farklıymış ağrısı benim karın ağrım olmazdı bide o oldu bende biraz kasık ağrısı dışında benim hiç kanamam olmadı ama seninkide yerleşme kanaması olabilir bi arkadaşımında öyle biraz gelmiş o aldı bile bebişini kucağınaGüzel düşün inşallah güzel haberler
Nasıl ya sadece ben mi çift çizgi görüyorum yani benim attığım ilk gebelik testine bakarmısın silik aynı seninki gibi şuan testin pozitif görünüyor biliyorum çok sabırsızlanıyorsun ama 2-3 gün sonra tekrar yap ve arkasından kan testi yaptır benim 196 çıktı değerimBata 2 kalaBu ay da umutlarım bitti diyebilir miyim gebelik olsa daha koyu olması gerekirdi galiba
Bata 2 kalaBu ay da umutlarım bitti diyebilir miyim gebelik olsa daha koyu olması gerekirdi galiba
Bak resme kıl gibi o daha silikti biraz durunca koyulaşmışBata 2 kalaBu ay da umutlarım bitti diyebilir miyim gebelik olsa daha koyu olması gerekirdi galiba
Ay söylemeyi unutttum bu ovulasyon testiBak resme kıl gibi o daha silikti biraz durunca koyulaşmış
Yaa ben hamilelik testi diye bakıyorum onaAy söylemeyi unutttum bu ovulasyon testiheyecanlandırdın kız beni akşam akşam
5 ay oldu deniyoruz artık insanlar bebek soruyor ben daha düşünmüyorum diyorum baskı hissetmek istemiyorum üstümde çok üzülüyorum amaYaa ben hamilelik testi diye bakıyorum onaİnşallah o haberide alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?