- 7 Ağustos 2023
- 60
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi almila147258
Sabah tekrardan yapayım o zamanTebrikler hamilesin diyor testler sana
Gebelik testiyle iki kere daha yap koyulaşma takibini sonra kan ver henüz düşüktür beta değeri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah tekrardan yapayım o zamanTebrikler hamilesin diyor testler sana
Gebelik testiyle iki kere daha yap koyulaşma takibini sonra kan ver henüz düşüktür beta değeri
Gebelik testi yaptın mı
Yaptım maalesef negatif zaten kendimi de hamile gibi hissetmiyorumGebelik testi yaptın mı![]()
Bende kan verdim bakalım ne çıkacakYaptım maalesef negatif zaten kendimi de hamile gibi hissetmiyorum![]()
Yumurta gelişimi iyiyse oluyor. Ben o şekilde hamile kaldım 202yılındaAcaba hamile olabilirmisin bu testlede öğrenen oluyomuşta bi kaç kere okumuştum çünkü adete 2 gün kala yumurtlama olmaz
Bende kan verdim bakalım ne çıkacakinşallah hepimiz hayırlı haberler alırız .Adet günüme kadar bende hiçbir şey hissetmedim biliyo musun hatta adetimin ilk günü negatifti 2.gunu silik çıkmaya başladı
Aaa ne galibası masalllaahhhh baya baya hamilesin hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsünTahlillerim çıktı galiba hamileyim kızlar ovulasyon testinde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyormuş
Eki Görüntüle 3299869
Bekle bence hamilesin beta hcg yukselebilir gun gun takip.et. adet bu kadar yakinken yumurtlama olmazArkadaşlar adetime 2 gün var bugün ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ikiside koyuEki Görüntüle 3298135 .Ben yine mi yumurtluyorum acaba böyle bir şey olabilir mi ? Gebelik testim negatif bu arada.
69 çıktı değerim inşallah sağlıklı gebeliktir 2-3 günde artışa bakılacakBekle bence hamilesin beta hcg yukselebilir gun gun takip.et. adet bu kadar yakinken yumurtlama olmaz
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunAaa ne galibası masalllaahhhh baya baya hamilesin hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün![]()
Benim 12 ydi :)) hic de dusuk degil onemli olan artiş69 çıktı değerim inşallah sağlıklı gebeliktir 2-3 günde artışa bakılacak![]()
İki gün sonra tekrar yaptırıcam test bakalımBenim 12 ydi :)) hic de dusuk degil onemli olan artiş
Benimde şu an 1 gün kaldı adete yapsam ovulasyonla belli olurmu ki lütfen söyleyin bende böyle güzel haber almak sitede vermek isterimTahlillerim çıktı galiba hamileyim kızlar ovulasyon testinde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyormuş
Eki Görüntüle 3299869
Tabi bence olabilirBenimde şu an 1 gün kaldı adete yapsam ovulasyonla belli olurmu ki lütfen söyleyin bende böyle güzel haber almak sitede vermek isterim![]()
Benimde şu an 1 gün kaldı adete yapsam ovulasyonla belli olurmu ki lütfen söyleyin bende böyle güzel haber almak sitede vermek isterim![]()
Evet kuzu kesin olur. ay amin inşallah güzel haberler ver bize![]()
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir bende pazartesi kan verdim 98 çıktı hayırlı mutlu haberler aliriz inşallahTahlillerim çıktı galiba hamileyim kızlar ovulasyon testinde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyormuş
Eki Görüntüle 3299869
Aaaa çok güzel hayırlı olsunHayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir bende pazartesi kan verdim 98 çıktı hayırlı mutlu haberler aliriz inşallah![]()
Sende yeni hamilesinHayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir bende pazartesi kan verdim 98 çıktı hayırlı mutlu haberler aliriz inşallah![]()
Adete yakın bir zamanda yaparsan koyu çıkarsa da ikisi gebelik oluyor istisnalar dışında tabihamilelik beklerken, ovulasyon testini ne zaman yapmalıyız acaba