Adete 2 gün kala ovulasyon testim

Sende yeni hamilesin 🙈 Sürekli kasıkların belin ağrıyor mu böyle ara ara kasigima bir şey batiriliyormus gibi acıyor eğilirken bile karnım acıyor normal mi ki bunlar
Sol kasığım ve belim ağrıyor benimde normal yerleşmeye çalışıyomuş o zaman ağrilar olurmuş 🙂 Dikkat et ağır bir iş yapma ben dikkat ediyorum

Ben pazartesi verdim kadın doğum doktoruna gitmiştim direk 98 çıkmıştı yarın vericem tekrar nasip olursa çıktimi senin yeni sonucun 🙂

Hamileliğimi üçüncü haftasına girerken öğrendim... İlk haftada belirti olmaz diye birşey yok oluyor, kasık batması üşütme sancısı gibi sancı veya adet ağrısı gibi ağrı, bel ağrısı, göğüs şişliği mide yanması olabiliyor bulantılar adetten iki hafta sonra başlıyor sadece..
Ovulasyon la gebelik daha kolay anlaşılıyor hcg hormonu lh hormonunu tetiklediği için hcg testinden önce sonuç veriyor lh testi... İkigdbsğimi de lh testiyle önce anladım sonra hcg testiyle koyulaşma takibi yaptım.. İlki kimyasal oldu
İkincisi elhamdülillah duruyor 26 haftalık hamileyim ❤️
Negatif test pozitife dönebilir hcg hormonu döllenmeye göre geç düşebiliyor idrara tavsiyem laboquik kaset test yapın em düşük 5 ml hcg hormonunu algılıyor erken gebelik testleri kandırmaca yalancı pozitif çıkarıyor veya algılamayın negatif gösterebiliyor

Kramp gibi ağrılar oluyor mu böyle mide ekşimesi falan ?

Kramp gibi ağrılar oluyor mu böyle mide ekşimesi falan ?
Olabilir herkeste belirtiler değişiyor, kasık ağrısı kiminde adet ağrısı gibi kiminde üşütme acısı gibi kramplar oluyor bele vuruyor falan... Mide olarakta benim ilk haftalarda özellikle tatlı yediğimde ekşime ve yanma olmuştu

Pazartesi çıkacakmış aile hekimine vermiştim hafta sonu gireceği için pazartesiye kaldı sen verdin mi
Yükselip yukselmedigini böyle anlamaya çalışıyorum daha koyulaşmaz herhalde

Eklentiler

• IMG-20230915-WA0018.webp
    IMG-20230915-WA0018.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 347
Yükselip yukselmedigini böyle anlamaya çalışıyorum daha koyulaşmaz herhalde
Bacım sen daha ne bekliyorsun emin olmak için testin dillenip hamilesin demesini mi 🤣
Maşallah baya yükselmiş değerlerin sağ salim sağlıkla gelsin inşallah 🤲 🤲

Kızlar merhaba, benim de ovülasyon testim böyle çıktı, sizce bişey olabilir mi ? Bat bugün yarın ya da pazar günü, yani değişiyordu döngünün 26, 27, 28. Günleri oluyorum genelde

Eklentiler

• B9DED04B-9B32-4FDA-9146-322264A4926A.webp
    B9DED04B-9B32-4FDA-9146-322264A4926A.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 344
Bacım sen daha ne bekliyorsun emin olmak için testin dillenip hamilesin demesini mi 🤣
Maşallah baya yükselmiş değerlerin sağ salim sağlıkla gelsin inşallah 🤲 🤲
Kan testinde değerin kaç olduğunu bilmiyorum ayol şimdi 69la yani düşük bir değerle öğrendiğim için ne kadar arttığını merak ediyorum sadece 😂😂

Kızlar benim adetim 3. Gün bu gün geciktim ama gebelik testi yoktu ovulasyon vardı oda pozitif çıktı gebelik testi çok silik çıktı ama 14 ünde kanda negatifti hiç bişi anlamadım 10 gün kadar gecikirse tekrar gidicem.bi bakarmısınız tekrarmı yumurtluyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    98,7 KB · Görüntüleme: 321
Kızlar benim adetim 3. Gün bu gün geciktim ama gebelik testi yoktu ovulasyon vardı oda pozitif çıktı gebelik testi çok silik çıktı ama 14 ünde kanda negatifti hiç bişi anlamadım 10 gün kadar gecikirse tekrar gidicem.bi bakarmısınız tekrarmı yumurtluyorum
Bu gebelik testi mi ovulasyon mu

Back
X