- Konu Sahibi Kelebek090
-
yok canim estağfurullah bende cok istyrm bakalm ayin 15nde bahceciye gdcm ins gitmdn guzel bi haber altmamin canım allahım isteyen herkese sağlıklı beişler nasip etsin, başınızı şişrdim utanıyorum
ne demek canim hayirlisiyla hamilesndr insaallahteşekkür ederim canım ilgin için başını şişirdim
inşallah burdan haber ver olur mu :)yok canim estağfurullah bende cok istyrm bakalm ayin 15nde bahceciye gdcm ins gitmdn guzel bi haber altm
inşallah canım, inşallah sendende duyarız güzel haberi :)ne demek canim hayirlisiyla hamilesndr insaallah
Veririm canim sende test yaparsan haber ver butun dunyaya duyurcaminşallah burdan haber ver olur mu :)
amiiin canim hep beraber insallahh herkeisn yuzu gülsüninşallah canım, inşallah sendende duyarız güzel haberi :)
ay inşallah ben bir de çok güzel rüya gördüm inşallah o bi işarettir bana :)inşallah canım, inşallah sendende duyarız güzel haberi :)
ayy amin tatlım aminamiiin canim hep beraber insallahh herkeisn yuzu gülsün
burda silik cizgi mi var bana mi oyle geliyo kafayi mi yiyormayy amin tatlım amin
sanırım var gibi ya tamda anlaşılmıyo kiburda silik cizgi mi var bana mi oyle geliyo kafayi mi yiyorm
yok diyemiyorum sanki varsanırım var gibi ya tamda anlaşılmıyo ki
ne bilim var gibi ben yeni dusuk yaptim 20 gun oluyo degerim ayin 9 da 113 tu sonra sifirlandi simdiye dusmustr dimi hic korunmadik ama.ptesi is basvurusuna gidecektm aklimda kalmasin diye yaptimsanırım var gibi ya tamda anlaşılmıyo ki
bence de düşmüştürne bilim var gibi ben yeni dusuk yaptim 20 gun oluyo degerim ayin 9 da 113 tu sonra sifirlandi simdiye dusmustr dimi hic korunmadik ama.ptesi is basvurusuna gidecektm aklimda kalmasin diye yaptim
ne bilim bekliycm iki gun sonra tekrarlrm varsa cikar zaten yok sayiyorm bunu simdilkbence de düşmüştür
oyle düşün bakalım hayırlısı de varsa zaten kendini belli eder diye düşünüyorum :)ne bilim bekliycm iki gun sonra tekrarlrm varsa cikar zaten yok sayiyorm bunu simdilk
aynen canim hayirlsi olsunda gec öğrensem se oluroyle düşün bakalım hayırlısı de varsa zaten kendini belli eder diye düşünüyorum :)
ben test buldum geldim yapayım mıaynen canim hayirlsi olsunda gec öğrensem se olur
yap yap varsa cikar zaten canim at resmi biraya ok merak ediyrmben test buldum geldim yapayım mı
ya silik çizgi cıktıyap yap varsa cikar zaten canim at resmi biraya ok merak ediyrm
hami yukleseneeeeeeya silik çizgi cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?