- 11 Mayıs 2022
- 2.765
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.311
- 83
- Konu Sahibi dahabellidegil
-
Çok teşekkür ederim umarım yanlış sonuç değildirTebrik ederim hamilesiniz bence ama yine de kan verip kesinleştirin
Belirdi hemen çok değil 5 dk dır en fazla ??Kaç dakika içinde çıktı
Hamilesiniz sabredebilirseniz adet günün geçsin kan ver Allah tamamına erdirsin. Ne zmandır istiyordunuzBelirdi hemen çok değil 5 dk dır en fazla ??
Hamilesiniz sabredebilirseniz adet günün geçsin kan ver Allah tamamına erdirsin. Ne zmandır istiyordunuz
Anladım gönlünüzce olsunHadi inşallahDaha yeni deniyorduk
Şimdi hastaneye gidiyoruz kan vermeye inşallah çıkar dua edinmerhaba test verdiniz mi? benim de adetime tam 2 gün var bu sabah test yaptım 11de aynı böyle çıktı, betam da 60 :)
güzel haberinizi bekliyorum inşallah, ikimiz de sağlıklı gebelik geçirelim ve sağlıkla doğuralım :)Şimdi hastaneye gidiyoruz kan vermeye inşallah çıkar dua edinSizin için de hayırlısı olsun tebrik ederim
Sonuç cikinca yazar mısınız cok merak ettim lutfenŞimdi hastaneye gidiyoruz kan vermeye inşallah çıkar dua edinSizin için de hayırlısı olsun tebrik ederim
merhaba test verdiniz mi? benim de adetime tam 2 gün var bu sabah test yaptım 11de aynı böyle çıktı, betam da 60 :)
Sonuç cikinca yazar mısınız cok merak ettim lutfen
Hayırlı olsun gebeliginiz 2 gün sonra tekrar beta verinKızlar kan değerim 70 çıktı
Belirtiniz var miydiBelirdi hemen çok değil 5 dk dır en fazla ??
şahane :) ay çok mutlu oldum. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz :)Kızlar kan değerim 70 çıktı
Bende hamileyken böyle çıkmıştı cnm tebrik ederim inşallah saglikli gebelik gecirsinSizce doğruluğu var mı yanılma olabilir mi sabah idrarıyla yapmadım gün içinde su falanda içtim adetimde 2 gün sonra ?????
Eki Görüntüle 3075450
Eki Görüntüle 3075451
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?